Rybka74 07.04.2015 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Jakie meble do tego pasują ? Koza musi zostać, meble i kolor scian do wymiany ..... doradzicie ? macie jakas wizję ? bo ja szukam i pustka w głowie a salony takie piękne ....tylko nie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 07.04.2015 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 W przypadku piecyków/kóz oferowanych przez nas gdy Klientowi znudzi się to co ma zawsze MOŻNA ZAMIENIĆ KOLOR OKŁADZINY [ 35 kolorów do wyboru] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rybka74 08.04.2015 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 w tym rzecz , że kolor piecyka mi się podoba , resztę chcę zmienić na coś co by do tego piecyka pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 09.04.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Meble w salonie to chyba mogłyby być w ciemnym brązie - tak jak drzwi i meble w kuchni. Do tego szarości na ścianach, dywan, sofa...Ja z moją manią wyrównywania pewnie dodatkowo dobudowałabym po lewej stronie kozy coś co zrównoważyłoby prawą stronę - czyli słup i pseudo-podciąg(nawis) - tak, żeby koza była w płytkiej wnęce i . Coś w tym stylu: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/467b384cb2f5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rybka74 09.04.2015 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 WOW !!! dzięki O widzisz a ja myślałam o białych meblach i ciemnej szarej ścianie .... a czy ten słup i nawis miałby być (od ściany jeszcze teraz żółtej) o szerokości takiej samej ( i odsuniety tyle samo ) jak ten słup co jest po stronie prawej od piecyka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 11.04.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Jakoś ciemny brąz był moją pierwsza myślą jak spojrzałam na kuchnię i drzwi. Wydaje mi się, że lepiej żeby w całej części dziennej ściany były jasne a na ich tle ciemne meble(czyli tak jak w kuchni). Jedna ciemna ściana i na jej tle jasne meble rtv mogą stanowić dysonans. Ale może się mylę, nie jestem dekoratorem wnętrz. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/07e1aa8064fc.jpg Samo zestawienie białych mebli na ciemnej ścianie nie jest złe ale trzeba brać po uwagę jak to zagra z resztą wnętrza. Poza tym z mebli dojdą pewnie jeszcze stół, krzesła i stolik kawowy - też miałyby być białe? W kwestii koloru mebli nie spiesz się i pozbieraj jeszcze opinie kilku osób. Dobudowany słup i nawis miałyby być wyrównane "z przodu" ze słupkiem i podciągiem po prawej stronie kozy a skoro "żółta" ściana jest cofnięta względem komina to ta zabudowa po lewej wyszłaby głębsza. Widok z góry: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ae60658f3e6.jpg Ostatecznie możesz nawet nie robić po lewej stronie nawisu a tylko dobudować pionową ściankę żeby koza miała ładne obramowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rybka74 12.04.2015 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/07e1aa8064fc.jpg Samo zestawienie białych mebli na ciemnej ścianie nie jest złe ale trzeba brać po uwagę jak to zagra z resztą wnętrza. Poza tym z mebli dojdą pewnie jeszcze stół, krzesła i stolik kawowy - też miałyby być białe? W kwestii koloru mebli nie spiesz się i pozbieraj jeszcze opinie kilku osób. Ostatecznie możesz nawet nie robić po lewej stronie nawisu a tylko dobudować pionową ściankę żeby koza miała ładne obramowanie - Narożnik szary z wielką pufą - stoliczka kawowego nie bedzie , stół z krzesłami ( pewnie wenge) bo jakoś w innym kolorze tego nie widzę .... - ta wersja tez nie głupia, ale w lewym górnym rogu nad meblościanką mam dziurę , bo tam mają być rury od rekuperacji .... i ten nawis byłby ldealny, zeby te rury schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts