Gorbhas 26.02.2016 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Powoli zaczynam myślec o urządzaniu. W ramach rozgrzewki wybieramy kominek, podłogę i drzwi. Jak to już będzie to pomyślmy o szczegółach łazienek i pokoi. Na razie jestem zachwycona efektem narożnych okien - śmieje się z mężem, że wystarczy dać nasza starą kanapę na betonową podłogę a i tak wnętrze będzie wyglądać jak za milion dolarów to światło jest rewelacyjne Kominek - chyba jednak nie zmieści mi sie panorama (poszerzyłam lekko korytarz kosztem ściany z kominkiem). Najprawdopodobniej stanie na Hajduku. Zastanawiam sie pomiędzy 67 cm (Hajduk Volcano 1VT) a 75 cm szerokości (Hajduk Volcano AT). Jak myślicie co wybrać? Kanapa będzie 2 m od kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 27.02.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 pamietajcie,ze jeśli zmienicie zdanie i będziecie jednak chcieli rekuperację to kominek musi być z dopływem powietrza z zewnątrz i sczczelny -żeby nie zabierał powietrza z domu taki mały szczegół a bardzo istotny powodzenia, fajny domek się zapowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.03.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Witam się u Was, nie mogłam nie odwiedzić Wrocławiaków Prąd dotarł do nas dopiero w styczniu - opieszałość Tauronu mnie zadziwia... Mnie już nie Nic co zrobi ta firma nie jest w stanie mnie zdziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts