dav998 07.04.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Ze wzgledu na rozbiezne opinie osób mnie otaczających prosze o opine na temat ściągnięcia humusu względem obrysu budynku i mówia tak :1. 5m więcej niż obrys budynku2. 1m więcej niż obrys budynku3. z całej działkiI bądź tu mądry jakie macie doświadczenia ?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.04.2015 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Ze wzgledu na rozbiezne opinie osób mnie otaczających prosze o opine na temat ściągnięcia humusu względem obrysu budynku i mówia tak : 1. 5m więcej niż obrys budynku 2. 1m więcej niż obrys budynku 3. z całej działki I bądź tu mądry jakie macie doświadczenia ?!? od tyłu Ad3 przesada chyba że działka mikroskopijna Ad2 - trochę mało Ad1 ciut szeroko g mnie ~3 metry powinno styknąć, pytnie wbrew pozorom trudne bo humus humusowi nie równy. Po jednym możesz chodzić nawet po deszczu (taki lichy) po innym nie dasz rady kroku zrobić (taki żyzny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 08.04.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Ja bym powiedział ok.1-2m od obrysu budynku. Po co z całej działki niech mi ktoś wytłumaczy bo dumam i dumam i nic nie mogę zaskoczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiśYogi 13.04.2015 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Ja bym powiedział ok.1-2m od obrysu budynku. Po co z całej działki niech mi ktoś wytłumaczy bo dumam i dumam i nic nie mogę zaskoczyć... Masz małą działkę, zbierasz cały. Nie będzie przeszkadzać, nie pomiesza się z całym śmieciem. Kończysz etap, zasypujesz ponownie. Zazwyczaj działki są małe, stąd takie wpisy. Rób, jak Tobie będzie lepiej, ale o humus trzeba dbać i to powinno być jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baka890 13.04.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Ja mialem zbierane po 1 m w obrywie budynku..i z tego co widze u wiekszosci sasiadow tez w okolicach 1m-1,5 m nikt nie mial wiecej a juz wogole u nikogo nie widzialem zebranego z calej dzialki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antymateria 13.04.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Po rozmowach z ekipą - zbierają 1m więcej niż obrys budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 14.04.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Nie wiem jak mała musiałby być działka żeby był sens zbierać humus z całej...Zazwyczaj jest jednak minimum kilka metrów do każdej granicy działki i to moim zdaniem nie jest wystarczającym powodem żeby zbierać humus z całej działki, ale co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts