rafalisko30 07.04.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Jestem zdecydowany na dachówkę Robbena, zresztą mniejsza o firmę, chodzi mi bardziej o to, że bardzo podoba mi się kolor antracyt. W MPZP mam warunki określające kolor dachu, są to czerwonobrązowy, brązowy i zielonobrązowy. Czy mogę spodziewać się problemów, jeśli kolor mojego dachu będzie "antracytowy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 07.04.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Oczywiście, że możesz się spodziewać. W końcu chcesz nie przestrzegać miejscowego prawa.http://forum.muratordom.pl/showthread.php?236771-Kolor-dachu-niezgodny-z-Miejscowym-Planem-Zagospodarowania-Przestrzennego&highlight=mpzp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalisko30 07.04.2015 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 No to super... Mam dwóch sąsiadów. Jeden już kilka lat mieszka i ma dachówkę czarną, drugi już zakupił czarną, czeka sobie na działce i w tym roku będzie ułożona... Zastanawiam się, jak podejść do tematu kolorów. Jak wybiorę np. kolor Maduro, Trentino lub kasztanowy, to będzie spełniał MPZP? Są to pewne odcienie brązu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.04.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Będzie spełniał bo te plany nie określają odcieni tylko zalecają określone kolory. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts