haliniak 08.04.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Witam, Jesienią pomalowałem balkon Betondurem Eko (powłoka akrylowo-silikonowa). Wiosną chciałbym położyć płytki (dokładniej, to płytkarz a nie ja) i mam pytanie co zrobić z pomalowaną warstwą? Zostawić czy usuwać, ewentualnie czym usuwać? Szpachelką? Nie wiem, czy będzie chciało to schodzić, a boje się, że klej nie przyczepi się do farby. Proszę o opinie i pomoc. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NAMOW 08.04.2015 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Betondur eko jest jednoskładnikowym wodorozcieńczalnym produktem na bazie dyspersji wodnej kopolimeru akrylowego i żywicy silikonowej. Dlatego też użyte narzędzia należy czyścić wodą, i w ten sam sposób usuwa się nieutwardzone zabrudzenia. Natomiast po utwardzeniu usuwa się go mechanicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts