kukulka550 08.04.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Witam. Proszę o poradę w sprawie urządzenia salonu: Mianowicie chodzi mi o ustawienie stołu z krzesłami i dobranie do niego odpowiedniego oświetlenia. Salon ma 34m2 i jak widać na zdjęciu biegnie przez niego podciąg( zaznaczony na zielono), a obok podciągu będzie wejście na poddasze( to ten czerwony prostokąt). Czy Waszym zdaniem ustawienie stołu ( chciałabym taki na co najmniej 6 osób ), pod podciągiem, tuż przy schodach, będzie odpowiednie? Jakie zastosować wtedy oświetlenie stołu? Wolałabym uniknąć halogenów w suficie. Jedynie ścianę rtv, z kamieniem dekoracyjnym, mają oświetlać oprawy sufitowe. Coś w tym stylu: Na ścianie pomiędzy drzwiami tarasowymi a drzwiami od sypialni, planuję komodę, nad nią lustro (może obraz?) i 2 kinkiety po bokach. Nie mam pomysłu jak rozmieścić główne oświetlenie i to nad stołem:( Jeżeli ktoś byłby w stanie coś mi doradzić to bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kukulka550 09.04.2015 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Nikt nic nie doradzi? Aktualnie są zrobione tynki, a w następnej kolejności będzie robiony sufit z płyt k-g, także kwestia elektryki na suficie jest jeszcze do przemyślenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts