aleksanderKM 08.04.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Czy ma może ktoś zestawienie pompy ciepła w.u.(z zintegrowanym zbiornikiem np. 200l) + piec na pellet ?? Jak się sprawdza takie rozwiązanie?? Grzanie w zimie wody użytkowej piecem na pellet a latem ogrzewanie wody PC. Jakie są koszty eksploatacyjne. I mam pytanie czy ktoś próbował chłodzić pomieszczenia P.C. latem. Sprawdza to się jakoś? Czy to tylko bełkot marketingowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
instalator48 16.05.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Oczywiście, zestawy tego typu są ostatniego czasu bardzo popularne w okresie jak pracuje kocioł to przygotowanie cwu jest z niego a gdy przychodzi okres gdzie już piec można wyłączyć cwu przejmuje pompa ciepła. Sam mam taki zestaw kocioł lecz na ekogroszek i pompe ciepła 200l cały zestaw z Galmetu. Ja zadowolony jestem bo przychodzi okres letni i koniec z chodzeniem do kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 16.05.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 mora ma takie zestawy, kocioł atmos plus pompa gorenje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts