JendrzejJawor 08.04.2015 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Witam, jak możecie to piszcie co wiecie na jej temat, bo często pojawia się jej wątek, ale jest porozrzucany po różnych tematach i ciężko to złożyć w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtko55 09.04.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Bardzo dobrze, że ktoś założył ten temat, bo na prawdę ciężko jest znaleźć informacje na forum konkretnie tylko o tej dachówce, bo są pomieszane chociaż sporo postów jest na plus dla tego modelu to wciąż jestem w trakcie poszukiwań czegoś dobrego na mój dach i Tegalit jest w bardzo dużym stopniu brany pod uwagę to chciałbym już całkowicie się co do tego upewnić. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JendrzejJawor 09.04.2015 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 No właśnie dla tego to założyłem, bo na forum jest dużo opinii tylko są nieuchwytne w wątkach które mają 100 stron. A sam tegalit mnie też ciekawi jako coś nowego i sam chętnie poczytam, co o nim sądzą inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek1979 24.06.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Hm, Panowie, a co wy sądzicie o tej dachówce(widziałem po wcześniejszych opiniach, że raczej znacie się na rzeczy). Za dużego doświadczenia nie mam(praktycznie zerowe ), ale chętnie dowiem się paru nowych rzeczy, a nuż może wygram w totka i będę chciał budować dom Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 25.06.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Hhahahaah Czytałęm gdzieś, że bardziej prawdopodobne jest to, że trafi w nas piorun niz wygramy w totka, więc niestety będzie to ciężkie do zrobienia Ale warto wierzyć, bo jak mocno wierzysz to sie może spełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrystianMendog 30.06.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Albo zacząć zbierać na to marzenie, bo los bywa przewrotny, my jesteśmy panami naszego życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mslocinski 28.03.2017 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Witajcie, czy ktoś ma może jakieś zdjęcia z realizacjami z tą dachówką? Bardzo trudno cos znaleźć w internecie innego niż kolor czarny a mnie interesowałby głównie ceglany lub koloniolny brąż. Będę wdzięczny jeśli ktoś się podzieli zdjęciami realizacji. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwka_kinteria.pl 31.03.2017 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Witajcie Też szukałam informacji na temat tej dachówki, ale jakoś ciężko. Tak czy inaczej właśnie zamówiliśmy Tegalit w kolorze brąz kolonialny na nasz domek. Pewnie efekty będą koło czerwca/lipca to się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam Maciejewski 11.05.2017 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Ja mam tegalit ciemnoszary. własnie kończą mi dach. To dachówka betonowa, która miała być lepsza od ceramicznej, z uwagi na to, że miała być równa. Niestety nie jest. U mnie było pełno szlifowania i dobierania tak dachówek aby zamki się pokrywały. Zamki w tej dachówce są fatalne. U mnie Dachówka układana na pełnym deskowaniu. Dla chętnych wyśle zdjęcia.GENERALNIE NIE POLECAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts