tombuild 08.04.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Jakie kupujecie żarówki do swoich aut? Stawiacie na sprawdzone marki czy jednak sugerujecie się ceną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 08.04.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 night braker czy jakoś tak. Dobrze świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holmes12 09.04.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ceną to sugeruję się przy wyborze sklepu, w którym kupuję. A tak to stawiam na markowe, bo lepiej świecą i są trwalsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 09.04.2015 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 night braker czy jakoś tak. Dobrze świecą. to chyba marki osram?? A jeździsz raczej po mieście czy też poza, myślałem właśnie o nich albo o ultralife. Zazwyczaj kupowałem jakieś no name ale widzę, że to żadna oszczędność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holmes12 10.04.2015 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Oszczędność oczywiście żadna. Poszukaj na allegro, bo chyba najtaniej wyjdzie. Z żarówek masz jeszcze inne do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 10.04.2015 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 to chyba marki osram. Lepiej wybierz do promowania inna markę ....z bardziej neutralna nazwą ... no chyba że Ty wszystkie MARKI..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 20.04.2015 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 ich nazwa to chyba już na polskim rynku nie budzi już takich skojarzeń znam kilka też innych przypadków podobnych (moja połówka używa kosmetyków marki Pupa :DD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holmes12 28.04.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Mnie też to dziwi, że ktoś może się z tego nabijać. Przecież Osram jest od bardzo wielu lat u nas dostępny, bo to przecież bardzo wiekowa firma.Zresztą prawie przez cały okres międzywojenny w Polsce produkowano żarówki Osram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts