pgt 09.04.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Witam,czy można ustawić centralę Integra 128 wrl przez program dloadx aby przekierowywała sms na inny numer, która przychodzą na nr przypisany do karty sim, która do niej włożona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 09.04.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Witam, czy można ustawić centralę Integra 128 wrl przez program dloadx aby przekierowywała sms na inny numer, która przychodzą na nr przypisany do karty sim, która do niej włożona? A istnieje w ogóle możliwość przekierowywania SMS-ów jako usługa operatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pgt 09.04.2015 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 ok, może nie chodzi o samo przekierowanie, może to inaczej....czy można ustawić tak, aby skopiowała otrzymanego sms i wysłał sms o treści skopiowanej na wskazany numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 21.04.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 o ile dobzre rozumiem, o co pytasz, to Integra tak ma w standardzie, wszystkie SMSy, jakie przychodzą na numer karty w niej tkwiącej przesyła sama z siebie na moją komórkę, a jestem pewien, że nigdzie tego jakoś specjalnie nie konfigurowałem. Działać to działa na 100%, bo nie ma miesiąca, żebym nie dostał od operatora mojej karty choć jednego zawiadomienia o superpromocji albo rzeczy, któa mnie nieodmiennie bawi: "Nasz konsultant zadzwoni do Ciebie". A niech dzwoni! Jak się dorobię modułu głosowego, to może nawet zaprogramuję domyślną odpowiedź systemu na telefony przychodzące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej10 06.05.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 o ile dobzre rozumiem, o co pytasz, to Integra tak ma w standardzie, wszystkie SMSy, jakie przychodzą na numer karty w niej tkwiącej przesyła sama z siebie na moją komórkę, a jestem pewien, że nigdzie tego jakoś specjalnie nie konfigurowałem.: Chyba nie ma w standardzie bo ja zadnych smsow nie dostaje. Tez mam 128WRL wsadzona karte z plusa i skonfigurowana centrale by powiadomienia wysylac na komorke ale zadnych sms ktore dostaje na karte sim w sadzona do centrali nie dostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 06.05.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 U mnie treść SMS z niedozwolonego numeru jest wyświetlana na manipulatorze. Można je też przejrzeć w historii zdarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajcik 28.05.2017 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 U mnie treść SMS z niedozwolonego numeru jest wyświetlana na manipulatorze. Można je też przejrzeć w historii zdarzeń. To w integrze masz? Jakaś opcja jest do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xesxpox 29.05.2017 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 ja mam wsadzoną kartę do integry 128wrl z plusa i wszystkie smsy przesyła mi centrala na mój nr który jest zaprogramowany do powiadomień alarmowych i w sumie to sam tego nie ustawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin200 30.08.2017 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 U mnie tez przesyła na mój i żony numer. Wtrące sie do tematu jak ustawić żebym dostawał sms gdy ktoś uzbroi lub rozbroi alarm? oczywiście z osób upoważnionych, bo alarmy itp dostaje. Po prostu chcialbym wiedzieć kiedy i kto alarm rozbraja i uzbraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajcik 30.08.2017 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) @Marcin200 przed chwilą znalazłem ten wątek i jeszcze nie testowałem http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1973497.html Albo tuhttps://info.satel.pl/knowledgebase.php?article=5 Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez bajcik drugi link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts