Jurek367 09.04.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Szukam listew przypodłogowych. Zależy mi na jakości, nie chce robić zakupów w popularnych sieciówkach bo oni na ogół mają masówkę, a nie dobre jakościowo produkty. Macie jakieś swoje sprawdzone sklepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystek2 09.04.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ja sieciówek pod tym względem też staram się unikać. Idę do nich jak już nie mam wyboru. Co do listew podłogowych to zajrzyj sobie na e-budujemy.pl. Dobry sklep, nie pamiętam czy mają listwy, ale masę artykułów do wykończeniówki więc może i listwy też. Swoją drogą bardzo dziwie się tym, którzy decydują się na przykład na taśmę. Słabe rozwiązanie. Zaraz to odłazi i nic z tego nie zostaje, a kasa wydana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malenka 02.08.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 wyciagam. Szukam sprawdzonego namiaru ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 30.04.2016 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Nie zapomnij też o DOBRYM montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts