albertM 09.04.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Czy robił ktoś samodzielnie altanę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 09.04.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kukulka550 09.04.2015 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ja też robiłam... wspólnie z mężem oczywiście;) Nie jest to "cudo świata", ale nam się podoba i co najważniejsze zrobiona własnymi siłami i w większości z materiałów z odzysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKarkut 29.04.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Ja jestem na etapie równania terenu. Drewno już jest i właśnie je szlifuję przed impregnacją. Może mi powiecie, czy jako podkład przed impregnatem barwiącym np Vidaronem czy Sadolinem mogę dać impregnat bezbarwny FOBOS NW? mam kilka liter koncentratu jeszcze po impregnowaniu więźby dachowej . W opisie tego środka piszą że nadaje się pod farby i lazury.. ale one tworzą powłokę a impregnat jaki chcę zastosować ma wsiąkać w głąb drewna. Pomożecie? moja altanka ma wyglądać mniej więcej tak: http://www.projekty24.com.pl/images/projekty/_big/wiz1sa_100_sa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcink1207 30.04.2015 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ja jestem na etapie równania terenu. Drewno już jest i właśnie je szlifuję przed impregnacją. Może mi powiecie, czy jako podkład przed impregnatem barwiącym np Vidaronem czy Sadolinem mogę dać impregnat bezbarwny FOBOS NW? mam kilka liter koncentratu jeszcze po impregnowaniu więźby dachowej . W opisie tego środka piszą że nadaje się pod farby i lazury.. ale one tworzą powłokę a impregnat jaki chcę zastosować ma wsiąkać w głąb drewna. Pomożecie? Możesz bez problemu. Tylko daj czas na wsiąknięcie (min. kilka dni) między impregnatami. PS. Ładny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adaxis 13.01.2016 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 (edytowane) ...http://www.projekty24.com.pl/images/projekty/_big/wiz1sa_100_sa.jpg Witam, obejrzałem Twój projekt -duża altana, szukam mniejszej coś 3x6m, ale mówisz że kupiłeś materiał - b. proszę o info ile kosztuje materiał na taką altanę? Rozumiem, że będzie pełnić również funkcję wiaty dla samochodu, czy tak? Pozdrawiam Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Adaxis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiiek 13.01.2016 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Ja też robiłem sam, ale miałem za doradcę wujka który się kiedyś tym zajmował. Wyszła całkiem, całkiem. Spodziewałem się że wyjdzie jakaś pokraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts