daniel1234 09.04.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 witam.mam pytanko odnosnie tego czy ktos kładł gładz na tynk mozaikowy.mama do zrobienia przedpokój i nie wiem czy rwac tynk czy mozna kłasc.jakby ktos miał z tym doswiadczenie to prosze o odpowiedz.z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 09.04.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 kłaść nie kładłem, ale sądzę, że jeśli się dobrze trzyma to gruntuj i powinno być ok.Najlepiej zrób próbę na małym kawałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gawor5 29.04.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jeżeli się trzyma mozaika i możesz ją odpowiednio oczyścić to bym kleił na to, dzięki fakturze powinno się lepiej trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts