nicewlad 09.04.2015 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Witam. Mam problem. Obrazek poglądowy http://i.imgur.com/7io4WgC.jpg .Drzwi są dosyć duże (drzwi dwuskrzydłowe – Składane 60+60), Wymiary drzwi są już z ościeżnicą. Moje pytanie czy potrzebny jest profil UA po lewej i prawej stronie i jeśli tak to jak go zamontować do skosu ? Skos jest betonowy. Jeśli nie, to czy rozwiązanie zamontowania ościeżnicy do profil CW 75 znitowanych do UW75 na suficie i na skosie wystarczy. Pozdrawiam Władysław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.04.2015 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Władysławie - pytasz nie o montaż, a o przygotowanie otworu. Do czasu aż nie dostaniesz konkretnej informacji (ja się na robieniu ścian nie znam), to niech wystarczy CI moja: pewnie się obejdzie bez profili U, ale im sztywniejsza ściana, tym lepiej się to będzie trzymać kupy. Drzwi zamontowane w takie cienkie ścianki "chodzą" razem z płytą (jak montuję drzwi w taki otwór to od razu to czuć przy zamykaniu - strach trzasnąć drzwiami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicewlad 10.04.2015 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Ok dziękuję. Więc profile UA. Pytanie jak je zamontować do sufitu i skosu ? Po prawej zamontuje je bez problemu. Kątownikami u gróy i na dole . Po lewej Kątownik na dole. A po lewej u góry ? Nie bardzo rozumiem jak miałbym zamontować górną część profila do skosu. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez nicewlad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 25.04.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Chyba chodzi o coś takiego: lub W pierwszym filmiku masz info jak wzmocnić tą część pod ościeżnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts