syffon2 24.04.2015 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Już Ci napisałem, jaki to kocioł. Czemu tyle pali? Bo jest tak skonstruowany, że nie jest oszczędny. Też już to napisałem. Poza tym nieocieplony dom swoje potrzebuje. Zatem wiesz już wszystko, więc czemu mnożysz te same pytania? nie pytam się tylko dziwię się bo myslalem że to śmieciuch czyli nie palić od góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KriSu555 01.11.2017 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Witam. Pewnie temat odgrzewany wiele razy - wybaczcie za ponowne odgrzebanie. Mam taki oto piec - ale nic o nim nie wiem, ani mocy, ani czy dolnego czy górnego palenia. Palę w nim " na czuja " od kilku dni - jak na razie palę drewnem na zasadzie że wrzucam rozpałkę na dno pieca, na to daję drewno i jak się rozpali to dorzucam - czyli palę prawdopodobnie od dołu, nieekologicznie ale prosiłbym Was o pomoc czy można w nim palić od góry węglem? I błagam nie zadawajcie jakiś fachowych pytań, gdyż nie mam pojęcia o wyobrażeniu - całe życie mieszkałem w bloku z centralnym ogrzewaniem a teraz muszę ogarnąć piec. Będę wdzięczny za każdą pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 01.11.2017 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Jak już pstrykasz zdjęcie to zrobiłbyś też środka , otwieraj klapy i pstrykaj co się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KriSu555 01.11.2017 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Ok dzisiaj ocykam co się da jak najlepiej i wstawię . Dzięki za zaintereowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KriSu555 01.11.2017 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 (edytowane) Ok mam fotki pieca Ponawiam prośbę o przybliżenie mi specyfikacji tego pieca - czy można w nim palić od góry? Czy też tylko od dołu? Oczywiście jakby ktoś miał więcej informacji o tym piecu to chętnie poczytam. Jeszcze raz dziękuję za każdą pomoc. Pozdrawiam p.s. pomoże ktoś??? Edytowane 2 Listopada 2017 przez KriSu555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts