Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto jest za tym aby wyrzucic mnie z forum?

Czy jesteś za tym aby mnie wyrzucono?  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za tym aby mnie wyrzucono?

Recommended Posts

Zostałem wyrzucony z forum muratora, w związku z tym mała ankieta:

Jak przeważą głosy na NIE to różnymi sposobami zostanę, a jak na TAK to odejdę sam.

Proszę o rozważne głosowanie ;)

Co to znaczy "wyrzucony" - przecież założyłeś tą ankietę a to oznaza, że jesteś na forum.

Plebiscyt na popularność? :wink:

Maag nie glosowałam, choc jesli zdecydowałabym sie to zrobić to glosowałabym na nie. Masz prawo tu byc jak my wszyscy. I nie wiem czemu ma słuzyc ta ankieta ? Może usprawiedliwieniu twojego sposobu bycia ??? Bywasz niemiły (to mało powiedziane), zbyt obcesowy i lubisz "dokopac', ale skoro dobrze sie z tym czujesz...

Pozdrawiam

Zostałem wyrzucony z forum muratora, w związku z tym mała ankieta:

Jak przeważą głosy na NIE to różnymi sposobami zostanę, a jak na TAK to odejdę sam.

Proszę o rozważne głosowanie ;)

czegoś nie rozumiem

skoro zostałeś wyrzucony to w jaki sposób założyłeś tą ankietę ???

::))) ciekawe

Za co wylaciałem, jeszcze nie wiem, nie dostałem odpowiedzi od redakcji.

Prawdopodobnie za moją wypowiedź w stosunku do jednej z forumowiczek, że jest głupia bo taka była... usunięto jej temat i ją też.

Aktualnie mogę się wypowiadać dzięki radzie jednego z forumowiczy, jak obejść blokadę.

Widzę, że odwiedzających sporo a głosów mało :(

Napisałem przez ponad rok ok.250 postów, jeżeli większość użytkowników stwierdzi, że moje zachowanie było niewłaściwe, więcej się wypowiadał nie będę, jeżeli ankieta wykaże, że było ok to będę się udzielał w dalszym ciągu, wbrew redakcji...

Po za tym moim zdaniem, jeżeli to co podałem wyżej było powodem usunięcia mnie, to moim zdaniem szkodliwość społeczna tego czynu była niska... a decyzja redakcji dziecinna

Głosowałam na "nie", choć uważam, że należysz do osób bardzo cwaniakowatych, a takich omijam z daleka i od dłuższego czasu nie śledzę żadnych Twoich postów. :-?

Zgadzam się z pewną wypowiedzią tutaj, że odpowiedzi i posty takich ludzi lepiej omijać, wystarczy, że z budowaniem mamy stresy, mamy się denerwować jeszcze na forum? a po co? jak taki będziesz zgryźliwy, to sam znikniesz z forum, bo nikt nie będzie chciał z Tobą polemizować!

Po co jesteś na forum, skoro wszystko wiesz najlepiej? :oops:

Zyczę mimo wszystko powodzenia!

Nie wyrzucajcie maag :cry: . Właśnie miałam dać swój projekt pod ogólną krytykę . I kto zjedzie od góry do dołu mój projekt? Tak właśnie liczyłam na maag, że w brutalny sposób wyprostuje moje pogibane myśli architektoniczne :cry: :cry: :cry: :cry:

Głosuje na nie. I kto będzie prostował do pionu inwestorskie zapędy forumowiczów. :evil:

jolly:

Dzięki, że jestes za tym abym się dalej wypowiadał ale:

Głosowałam na "nie", choć uważam, że należysz do osób bardzo cwaniakowatych, a takich omijam z daleka i od dłuższego czasu nie śledzę żadnych Twoich postów. :-?

Nie chodzi tutaj o ocenę mnie, sprawa dotyczy moich wypowiedzi.

Ja tematów praktycznie nie zakładam, jedynie odpowiadam na pytania.

Zgadzam się z pewną wypowiedzią tutaj, że odpowiedzi i posty takich ludzi lepiej omijać, wystarczy, że z budowaniem mamy stresy, mamy się denerwować jeszcze na forum? a po co?

O problemach na budowie warto pomysleć zwłaszcza na etapie projektu.

jak taki będziesz zgryźliwy, to sam znikniesz z forum, bo nikt nie będzie chciał z Tobą polemizować!

Ja nie bardzo mam ochotę polemizować, z reguły kończę na jednej odpowiedzi, poczytaj.

Po co jesteś na forum, skoro wszystko wiesz najlepiej? :oops:

99,9% moich postów to odpowiedzi, żeby odpowiadać trzeba coś wiedzieć, a jeżeli uważasz, że wiem najlepiej to chyba warto abym sie tą wiedzą podzielił :wink:

Chyba, że wszysce bedą pytać a nikt nie będzie odpowiadał...

Zyczę mimo wszystko powodzenia!

Dzięki

P.S. Poczytaj czasem mój komentarz, czasami wyrażam się o projektach pozytywnie.