Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto jest za tym aby wyrzucic mnie z forum?

Czy jesteś za tym aby mnie wyrzucono?  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za tym aby mnie wyrzucono?

Recommended Posts

Jesem zdecydowanie na "NIE"

Co do watku za ktory tak podpadles to szanowna Redakcja chyba nie czytala go na bieząco, z tego co pamietam to padaly tam czesto nieparlametrane zwroty i nie bylo to z klawiatury maag-a

Moze podaj na priv metode na obejscie blokady bo tez kiedys skrytykowalem pare projektow ;)

Jestem również zdecydowanie na NIE!!!

Wprawdzie jestem nowy na forum muratora i najprawdopodobniej nie zabrałbym głosu w ankiecie ale... zainteresowała mnie sytuacja Maag'a i zacząłem przekopywać stare posty. Nie bardzo z nich wynika aby Maag zrobił coś złego, a jeżeli nawet nerwy go poniosły gdy ktoś niemądrze pisze to rzecz ludzka.

Uważam, że forum jest po to, aby wymieniać nie tylko komplementy ale i krytyczne uwagi. Jeżeli ktoś jest ciekaw czy dobry wybrał projekt i oczekuje tylko bałwochwalstwa to niech zapytuje przedstawicieli z rządu -dla nich zawsze sytuacja wygląda dobrze.

Pozdrawiam wszystkich KOSTRUKTYWNYCH krytyków,

A jaki to byl watek, za ktory maag wylecial? Czy moze o projekcie Rajsko, gdzie sie taka dwojka naszych niekultularnych rodakow zza Occeanu wypowiadala? Ich trzeba bylo wywalic, nie maag.

pzdr

Możecie podać link do tego wątku? Nigdzie nie mogę tego znaleźć. Pozdrawiam!

PS. Też głosowałam na nie!