dzinko 10.04.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Hej, potrzebowałałabym sie dowiedziec najbardziej przydatnych informacji odnośnie kredytów czy pozyczek, otóz potrzebuje kwote nie większa niż 10 tyś na okres nie dłuzszy niż 2 lata. Nigdy wcześniej nie brałam więc nie bardzo się orientuje na co zwracać najwiekszą uwagę przy analizowaniu ofert? Czytałm sobie tutaj: [moderowano] ale chciałabym abyście mi podsuneli dobre rozwiazanie I sprawdzony produkt. Edytowane 8 Lutego 2016 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 10.04.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Przede wszystkim trzeba zapytać, jaki jest realny koszt kreduty, tzn ile pieniędzy łącznie będziesz musiała oddać instytucji, od której pożyczysz. Koszt kredytu jest często schowany w różnych miejscach: a to jakieś przymusowe ubezpieczenie, a to prowizja początkowa, no i oczywiście podstawowe odsetki. Pożyczka gotówkowa jest najdroższym pieniądzem na rynku, i trzeba o tym pamiętać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo8282 16.04.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Każdą ofertę trzeba dobrze przeanalizować, żeby się nie naciąć. Czasem dodatkowe koszty są ukryte i na pierwszy rzut oka kredyt wygląda na tani, a wcale taki nie jest. Tutaj można co nieco porównać http://centrumfinansowe.biz/index.php/kalkulatory-i-porownywarki/porownywarka-kredytow-gotowkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 16.04.2015 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Najlepsze są pożyczki hipoteczne. Ja brałem 2 lata temu w ing 50tys - bez prowizji. Do oddania po 5 latach mam 58tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkacz 26.04.2015 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Zapytaj najpierw w banku co masz konto osobiste a potem porównaj poprzez jakiś kalkulator albo porównywarke w internecie. tu masz przykład, a takich stron jest wielehttp://www.kredyt-portal.pl/kalkulator-rat-kredytu-gotowkowego.html Edytowane 18 Maja 2015 przez jarkacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murator FINANSE 08.05.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Witam, jeżeli jesteś zainteresowany kredytem gotówkowym, to mogę Ci polecić sprawdzenie informacji na tym portalu finansowym - http://www.kredyty-gotowkowe.portalbankowy.info/ prosimy o nie zamieszczanie reklam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murator FINANSE 08.05.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Hej, potrzebowałałabym sie dowiedziec najbardziej przydatnych informacji odnośnie kredytów czy pozyczek, otóz potrzebuje kwote nie większa niż 10 tyś na okres nie dłuzszy niż 2 lata. Nigdy wcześniej nie brałam więc nie bardzo się orientuje na co zwracać najwiekszą uwagę przy analizowaniu ofert? Czytałm sobie tutaj: https://www.deutschebank.pl/klienci-indywidualni/kredyty-i-pozyczki.html ale chciałabym abyście mi podsuneli dobre rozwiazanie I sprawdzony produkt. Jeśli kwota ma być nie większa niż 10 tys może być problem ze znalezieniem pożyczki hipotecznej, ponieważ niektóre banki mają minimalną kwotę kredytu , jak np. ING BANK. Każdy kredyt można spłacić wcześniej , choć oczywiście im dłuższy kredyt tym więcej odsetek do spłaty podczas terminowej spłaty. Jest obecnie wiele atrakcyjnych ofert kredytów gotówkowych. Jak najbardziej możemy przygotować kilka ofert i je porównać, jednak potrzebne jest kilka dodatkowych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts