lotress 10.04.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Witam Posiadam piwnicę którą sobie ładnie wyporządziłem w niej zrobiłem sobie barek wiadomo jakieś drinki itp. wode bieżącą mam ale nie mam możliwości zrobienia odpływu wiadomo wszystkie brudne szklanki trzeba latać do kuchni myć potem znosić mam pytanie czy istnieje jakiś zbiornik powiedzmy do 50l na nieczystości który można by zamontować pod zlew potem wode odpompopowywał bym mała pompką na zewnątrz do ścieku?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwa 10.04.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Możesz zamontować urządzenie pompowe dla takiego zlewu, które posiad zbiornik razem z pompą i wtłacza ścieki do istn. kanalizacji. Kilka firm produkuje takie urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts