romano78 10.04.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Zaglądam na strych a tam pełno wody w kanałach na szczęście w wywiewnych zastanawiam się czy sobie sama odparuje , po demontażu centrali jakoś przegapiłem jeden anemostat i go nie zatkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 16.04.2015 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Już jest sucho otworzyłem dwa anemostaty w garderobach uchyliłem okienko na strychu i ładnie przesuszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 17.04.2015 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 jaki z tego wniosek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 17.04.2015 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 jaki z tego wniosek? A taki wniosek z całej tej sytuacji że jeśli reku jest zdemontowany to wszystkie anemostaty mają byc szczelnie zamknięte w zimie ,bo wystarczy lekka cyrkulacja i na zimniejszych kanałach wykropli sie woda a żeby wysuszyc trzeba wyrównac temperature na strychu z ta wewnętrzną bo inaczej to w zyciu bym tego nie wysuszył gdyby teraz na zewnatrz było koło 0 to byłby problem z wysuszeniem rozważałem nawet podpięcie jakieś nagrzewnicy ale na szczęcie sie obyło druga sprawa jeśli w kanałach stoi woda to zawsze jest ryzyko że kanały zaczną rdzewiec i może sie cos w nich zagnieżdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 17.04.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 może nawet kapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts