mareczek87 11.04.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Witam Mam dwie sprawy - nie chce zakładać osobnych tematów. Balkon - mam taką barierę jak ma zdjęciach. Chciałbym go zabudować jak zrobiły to dziewczyny w Bitwie o dom - http://wjakwnetrze.pl/wp-content/uploads/2014/05/Kornelia-i-Ola-Balkon-nowoczesny-Bitwa-o-dom.jpg Jak to zrobić najlepiej? I mam dość dużą szparę między podłożem a barierką, da się to jakoś "załatać" żeby dziecko nie wpadło na dół? Taras - chce zrobić coś na chwilę. Niestety deweloper oprócz postawienia barierek nic nie zrobić - a zanim zmówię się z pozostałymi 3 sąsiadami to minie trochę czasu a chce już korzystać z niego. Co polecacie na podłoże "na chwile" jakieś linoleum? Jakie rośliny polecacie żeby je umieścić na tej kracie, żeby za jakiś czas postała zielona ściana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareczek87 13.04.2015 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Nikt nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 15.04.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Na podłoże sztuczna trawa ,a na kraty pnącze.http://belgijskatrawa.pl/sztuczna-trawa-c-1-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzanna84 16.04.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Ta trawa jest super chyba tez tak zrobie na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareczek87 16.04.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 a mogę ją położyć po prostu na wylewce betonowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 22.04.2015 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 oczywiście że możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts