maciekchn 12.04.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Witam zapatrzyłem sie na piec GALMET GT KWR 11 KW R. WODNY za 2400zl Niskotemperaturowy kocioł c.o. bez podajnika typ GT-KWR z rusztem wodnymsterownikiem i wentylatorem o mocy 11 kW NR KATALOGOWY 07-110205 Do tego dorzucę pompkę c.o i myślę ze biedzi ok, ktoś pali w tym piecu ma jakieś opinie na jego temat? Jest to piec z dolnym spalaniem , takiego szukam, i pełnym sterowaniem , moc 11kw na domek nie ocieplony około 60m/2 myślę ze wystarczy . 2400 + pompka c.o z 400zl mysle ze z montazem okolo 3tys(bo w sklepie 2,4 to koszt pieca i montażu , ale u mnei sa małe przerobki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romek83 15.05.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Ja posiadam kocioł typu GT KWRUZ 22kW pełnym sterowaniem i jestem z niego bardzo zadowolony. Palę w nim już 4 sezon. Polecam produkty firmy Galmet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts