Boniek89 12.04.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam Was, Jest to mój pierwszy post na tym forum więc pragnę się przedstawić. Mam 26 lat i już od dłuższego czasu, z nieskrywanym zaciekawieniem przeglądam to forum. Obecnie wraz z moją partnerką (24l) przebywamy za granicą, gdzie gromadzimy środki potrzebne do zrealizowania naszych marzeń Pierwszy, mały krok mamy za sobą - po roku oszczędzania, w listopadzie 2014, staliśmy się właścicielami 10-cio arowej działki budowlanej. Przyszedł czas na kolejny etap - wybór projektu.. W tym roku planujmy także rozpoczęcie spraw papierkowo-urzędowych i zadbanie o podstawową infrastrukturę na działce czyli ogrodzenie, buda na narzędzia i jakaś sławojka . Na wiosnę 2016 roku planujemy rozpoczęcie prac stricte budowlanych. Będzie to budowa systemem gospodarczym. Tymczasem pens do pensa.. Marzenia się spełniają - trzeba tylko bardzo chcieć - Babcia tak mówi i rację. Pozdrawiam Was! Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Boniek89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnybastard 29.04.2015 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Witaj na forum, pisz, pytaj, odpowiadaj. Szambo Edytowane 26 Czerwca 2015 przez johnybastard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts