jusmaz91 13.04.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Witam , chciałbym zaprezentować Wam stolik jaki wykonałem do mojego warsztatu jako podstawę pod strugarkę. Z powodzeniem taką konstrukcję można wykorzystać przy budowie np małego stolika tarasowego. W takim przypadku jako blat można wstawić więcej desek i całość po oszlifowaniu i pomalowaniu prezentować się będzie bardzo solidnie i estetycznie Do budowy stołu posłużyły mi stara drewniana paleta, kilka desek i łat dachowych - wszystko zalegało mi gdzieś w garażu tak więc stolik kosztował mnie niewiele Zapraszam do oglądania tej oraz innych moich konstrukcji Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 13.04.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Witam , chciałbym zaprezentować Wam stolik jaki wykonałem do mojego warsztatu jako podstawę pod strugarkę. Z powodzeniem taką konstrukcję można wykorzystać przy budowie np małego stolika tarasowego. W takim przypadku jako blat można wstawić więcej desek i całość po oszlifowaniu i pomalowaniu prezentować się będzie bardzo solidnie i estetycznie Do budowy stołu posłużyły mi stara drewniana paleta, kilka desek i łat dachowych - wszystko zalegało mi gdzieś w garażu tak więc stolik kosztował mnie niewiele Zapraszam do oglądania tej oraz innych moich konstrukcji Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts