brochas 13.04.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Witam jestesmy na etapie projektowania, niestety mamy problem z lokalizacja komina od kominka. kominek będzie pełnił rolę głównie ozdobna, odpalany 2-3x w tygodniu mamy problem z lokalizacją komina, bo na poddaszu wychodzi centralnie na srodku łazienki, co nam w ogole nie odpowiada gdzie i jak mogę umieść komin aby nie psuł mi poddasza zastanawiam się także nad biokominkiem ktory nie wymaga komina, ale to już nie jest to mniej więcej to ma wyglądać tak: z góry wielkie dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.04.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Możesz go przesunąć dokąd chcesz, ale to raczej zadanie dla projektanta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 13.04.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Wykorzystaj komin w górnej łazience jako część ścianki oddzielającej prysznic czy pralkę. (zrób wnękę) i już komin nie będzie na środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brochas 13.04.2015 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Możesz go przesunąć dokąd chcesz, ale to raczej zadanie dla projektanta! wiem, ale niestety nie ma pomysły gdzie go przenieść, tzn można komin przenieść, ale kominka już nie chce przenosić, może są jakieś systemy aby można było oddalić kominek od komina np o 5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 13.04.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 wiem, ale niestety nie ma pomysły gdzie go przenieść, tzn można komin przenieść, ale kominka już nie chce przenosić, może są jakieś systemy aby można było oddalić kominek od komina np o 5m Przy zachowaniu max odchylenia od pionu do 30* można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vitcas Polska 17.04.2015 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Dzień dobry! Chyba najlepiej będzie, jeśli skontaktuje się Pan z projektantem. Wtedy okaże się, jakie są wyjścia z opisanej sytuacji. Prosimy o wiadomość, kiedy znajdzie Pan odpowiednie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts