rosek 05.04.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 a co było z nią nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robasek73 05.04.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 delikatnie mówiąc jest krzywa i bardzo nierówna , wg normy - dachy ogląda się z min 10 metrów , ale jak sie wychodzi na balkon - czar pryska.......No chyba, że jestem przewrażliwiony hehe, to w końcu tylko dachówka....pozdrawiamR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosek 05.04.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 producenci wprowadzając płaskie dachówki ceramiczne sami ukrecili na siebie bata. dzisiaj oglądałem creaton domino, też krzywawa i do tego nierówności powierzchni (wytarta forma przy produkcji?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 22.04.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Proszę o info w jakiej cenie można dostać Marsylkę z Koramica. Podoba nam się ta dachówka a nie wiemy jakie rabaty na nią oferują, będziemy wdzięczni za pomoc Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 26.04.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 I nikt nic nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juslip 21.05.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Witam, Robasek73 rowniez poprosze o zdjecia. email: [email protected]Z góry dziekuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiolaGG 11.07.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Witam, czy ktoś ma doświadczenia z tą dachówką?Bardzo proszę o opinie.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelon 22.07.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Zdecydowalismy sie na marsylke koramica antracytowa angobe. Dla dachu 220m2 wyceniono nam lacznie z rynnami na 17tys. Rabat ok. 25% - 3,06szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 22.07.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Koramic ma ładną angobę antracytową , widziałem dach ułożony w Marsylce antarcytowej z Kunic i robi wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronia 12.08.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 a co powiecie o renesansowej alegra 9 cena zblizona juz do betonówki zastanawiam się czy brac to czy beton z brasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
easyshare 02.09.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Witajcie, my również zastanawiamy się nad tą dachówką.Robasek73, podeślij proszę zdjęcia, chętnie się z nimi zapoznam.[email protected]Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.04.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Podnoszę temat. Parę lat minęło.Można prosić o opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paroofka 19.04.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ja zdecydowałem się na tą dachówkę z kilku powodów: a) dobre opinie znajomych i sąsiadów, którzy w ostatnich latach budowali dom z dachówką Koramic b) dłuuga gwarancja na dachówki (bodaj 30 lat) c) duży wybór kolorów i praktycznie od ręki dostępny cały system dachowy (od membrany do pierdółki typu dachówki wentylacyjne i gąsiory) - wszystko idealnie spasowane kształtem i kolorystyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gustavv 15.05.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 My się zdecydowaliśmy na Alegra 9 w kolorze antracyt angoba. Bardzo nam przypadła do gustu ta dachówka. Widzieliśmy dom z tą dachówką i wyglądało to świetnie.Mam nadzieję, że na naszym dachu również bedzie to wyglądało super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pulse 15.05.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 .... b) dłuuga gwarancja na dachówki (bodaj 30 lat) ... Na moje tak dlugie gwarancje to czysty marketing wyobrazasz sobie reklamowac to np. po 25 latach? Juz to widze jak pozytywnie rozpatrzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lecer 17.07.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 My się zdecydowaliśmy na Alegra 9 w kolorze antracyt angoba. Bardzo nam przypadła do gustu ta dachówka. Widzieliśmy dom z tą dachówką i wyglądało to świetnie. Mam nadzieję, że na naszym dachu również bedzie to wyglądało super. Witam dokładnie ten kolor i wzór interesuje;) jak wyglada dach jesteście zadowoleni? moge prosić ne @ jakś fotke wady, zalety tej dachówki i firmy.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lecer 17.07.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Byłem oglądać jeszcze dachówki w jednym miejscu i na 90% bierzemy tą "KORAMIC Antracyt Angoba". Przede wszystkim chodziło o to, żeby dachowka nie była za bardzo czarna i za bardzo świecąca.Antracyt angoba taka nie jest. Dodatkowo technicznie jest dość dobra (2 zamki). Inną alternatywą była CREATON - Łupek kryształ, ale cena 40% większa niż KORAMIC. Planujemy Antracytową dachówkę, brązowa więźba i okna (złoty dąb), elewacja planowo ma być kawa z mlekiem kolor . Zastawiam się jaki kolor klinkierowych cegiełek na kominy. Chyba też brąz. Witam, czy są państwo zadowoleni z tej dachówki? jakieś spostrzeżenia, zalety wady? mogę prosić o jakąś fotkę, ponieważ chce zrobić dokładnie takie samo pokrycie;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papi240 17.07.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 byłem zdecydowany właśnie na alegra 9, ale jak dziś zobaczyłem dach w tej dachówce zrezygnowałem, w porównaniu do np robena piemont na dachu wygląda na dużo większą, może na dużym dachu wyglądała by fajnie, ale na moim domu 10x13 nie będzie dobrze wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gustavv 18.07.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) Ja mam taką sytuację, że obok sąsiad ma Robena Piemont w antracycie a ja mam Alegrę 9 i bardziej mi się podoba moja. Kwestia indywidualna. Komuś się podoba taka duża dachówka, innemu się nie musi podobać. Obie dachówki są bardzo ładne tak w ogóle Gdyby Piemont był wyraźnie tańszy od Alegry to bym wziął Piemont. A że dostałem ofertę kompletnie odwrotną to decyzja mogła być tylko taka... Edytowane 18 Lipca 2013 przez gustavv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 19.07.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Witam ! Pozostało mi po budowie trochę dachówki Koramic E32 Kasztan angoba ok. 230 szt. podstawowej plus ok. 30 gąsiorów podstawowych nr 20.Chcę się tego pozbyć zatem cena bardzo okazyjna. Zainteresowanych proszę o kontakt.Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts