Darp 04.06.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 A masz L15 Renesansową?Produkcja w Polsce czy w Niemczech?PZDRDarp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 04.06.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 DACHÓWKA PRODUKOWANA JEST W POLSCE W KUNICACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.06.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 ....czy nie bedzie to przyczyna pęknięc powłoki podczas zimy? pozdrawiam Rafał Te kropki to zle polozona angoba.Dachowka nie powinna pekac bo to tylko warstwa wierzchnia kladziona w procesie wypalania nie majaca wplywu na wlasnosci samej dachowki. Z wysokosci kilku metrow nie bedzie to widoczne, po jakims czasie delikatnie calosc spatynuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darp 04.06.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Ja biorę L15 czerwona angoba ale z Niemiec.Duża różnica.PzdrDarp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 04.06.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 racja białe kropki z odległosci nie bedą widoczne... ale dlaczego płacac za pełnowartosciowy towar mam mieć bubla.... nie należe do ludzi którzy odpuszczaja takie sprawy...poza tym mam juz połozone łaty na całym dachu dlatego musze miec tą dachówke , tylko tyle ze z prawidłowo wylaną powłoką zewnetrzną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.06.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 racja białe kropki z odległosci nie bedą widoczne... ale dlaczego płacac za pełnowartosciowy towar mam mieć bubla.... nie należe do ludzi którzy odpuszczaja takie sprawy... poza tym mam juz połozone łaty na całym dachu dlatego musze miec tą dachówke , tylko tyle ze z prawidłowo wylaną powłoką zewnetrzną... Masz racje, moja wypowiedz odnosila jedynie do Twoich watpliwosci o wytrzymalosc na mroz, a i mialem cicha nadzieje, ze za taki produkt dostales lepszy rabat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 05.06.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 rabat dostałem 35% ...ale taki dał producent na swojej stronie w maju....podobno promocja jest jeszcze w czerwcu...czy zamawiał ktos z szanownych forumowiczów (w maju) dachówkę koramic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Krzyś 04.07.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Co sądzicie o dachówce L-15 Koramic Wienerberger w kolorze naturalnym? Zastanawiamy się nad zakupem więc czekamy na Wasze opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 04.07.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Co sądzicie o dachówce L-15 Koramic Wienerberger w kolorze naturalnym? Zastanawiamy się nad zakupem więc czekamy na Wasze opinie. Prosze bardzo, oto caly worek opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Krzyś 04.07.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Przeglądałam juz dwa razy i prawdę mówiąc zbyt cięzki jest dla mnie ten wątek. Wymienione zostały wszystkie firmy a ja przez to mam jeszcze trudniejszy orzech do zgryzienia. Jutro muszę już coś kupić więc nie będę spała całą noc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 05.07.2005 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 mam 2 lata i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Krzyś 05.07.2005 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 mam 2 lata i jestem zadowolony. A czy też w naturalnym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 05.07.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Gosia, Jeśli to Ci pomoże - mam L15 założoną miesiąc temu. Naturalną. Mnie bardzo się podoba. Mało stłuczek. Dach równiutki. Szkoda, że niejesteś z Wawy, bo doastałam na nią dobrą cenę i pewnie Tobie też by dali Powodzenia Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 05.07.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Poczytaj sobie ten wątek:http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=49749&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.07.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Dachówka ładna i ja też będę kupował. A poza tym niezła cena .Wineberger od 01.07 dał nizłą promocję 2.2 szt a może się jeszcze coś wyszarpie???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 06.07.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Długi, Ty również poczytaj sobie wątek, który podałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 06.07.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ella,W wątku, który podałaś piszą o dachówce angobowanej.Tu mowa o naturalnej, która nie ma żadnych powłok mogących ulec uszkodzeniu, odbarwieniu itd.Chyba, że czegoś nie zrozumiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.07.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Myślę, że Ella radzi by się dobrze przyglądać wszelkim promocjom, bo łatwo się naciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 06.07.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Myślę, że Ella radzi by się dobrze przyglądać wszelkim promocjom, bo łatwo się naciąć. Otóż to... Po prostu trzeba uważać i być ostrożnym, bo czasami promocja może się okazać bardzo kosztowna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.07.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Bo promocja może się okazać czyszczeniem magazynu z II gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts