Ella 23.10.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Jarek, jak tam efekty?W zeszłym roku miałam identyczny problem z grafitową marsylką Koramica.Kilkakrotnie już pisałam, jak to załatwiłam - wszystko w oparciu o ustawę konsumencką i egzekwowanie reklamacji u sprzedawcy, a nie producenta.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 24.10.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Ella wysłałem wiadomośc na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 26.10.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Można powiedzieć, że rekalmacja jest już załatwiona. jarek244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek244 26.10.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Dziękuję Wszystkim za pomoc!! jarek244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigi 15.10.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Tak wyglada moj dach z dachowki firmy Wienerberger zakupionej w Firmie Seeger Dach. Dachowka wg stwierdzenia hurtowni i producenta spelnia wszelkie normy. Reklamacja odrzucona! Pozdrawiam i ku przestrodze innych forumowiczow umieszczam. Zobaczcie sami.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4823fe5ec35ea6da.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b0c545e4af1d8722.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 15.10.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 A dokładnie to o co chodzi? Zdjęcia są trochę niewyraźne... Co podałeś jako powód reklamacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 15.10.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 też miałem z nimi przeboje frajerstwo do potęgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigi 15.10.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Krzywizny na falsach. Dachowki nie pasuja jedna na druga na rynienkach. Chwieja sie i nie przylegaja da siebie na 10 sztuk 3 sa zwichrowane. Pozdrowienia Sigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 15.10.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Mam szlechetną angobąz koramiki poprostu zaj....tamoże Ci sprzedli jakiś drugi lub trzaci gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 15.10.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Tak patrząc jeszcze na te fotki mam pytanie - gdzie był dekarz? Nie widział co kładzie? Przecież dobry fachman biorąc którąś z kolei dachówkę do ręki widział że coś z nią jest nie tak - podejrzewam że właśnie tym zasłaniał się producent przy reklamacji - dekarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 15.10.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Nie produkuj tematu za tematem tylko pozostań już tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=83308 i tak czekamy na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigi 15.10.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Dekarz przebieral i wybieral co dobre, zawiadomil mnie po zrobieniu 1 strony dachu. To co na zdjeciu to najlepsze dachowki wybrane i przebrane. Reszta nie nadaje sie. Roboty wstrzymalem do czasu wyjasnienia reklamacji. Dachowka jest 1 gatunku co widac tez na opakowaniu i odwrotnej stronie dachowki. Producent nie mial zastrzezen do dekarza. Sigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 15.10.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Jasny holender Sigi nie naciskaj tego przycisku zupełnie z lewej pod postem tylko ten bliżej środka - "odpowiedz" bo będziesz tworzył i tworzył te tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigi 16.10.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Jasny holender Sigi nie naciskaj tego przycisku zupełnie z lewej pod postem tylko ten bliżej środka - "odpowiedz" bo będziesz tworzył i tworzył te tematy Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 17.10.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 tak czytam sobie wieczorami w wolnych chwilach te posty i dochodzę do wniosku, że dachówki Roben są be, dachówki Koramic są be, Tondach jest be ... Chwila! A co jest dobre? Czy wszystko zależy od szczęscia, że akurat jednemu się uda kupić piękną dachówkę a inny wtopi na tej samej firmie...To chyba niemożliwe, żeby była tak różna opinia na temat jednego produktu. Może rzeczywiście część winy w rękach dekarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seweryn_swierk 18.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 tez mam koramica L-15 i sytuacja sie powtarza. dachowki nie dolegaja idealnie do siebie i posiadaja spore roznice wymiarowe a towar jest pierwszego gatunku. i jeszcze jedn... o reklamacji w tym kraju to mozna chyba zapomniec. do kasinka83dekarze trzy razy przekladali dachowke i bez rezuzultatu. a szkoda, bo taka ladna dachowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2006 18.10.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 przykre,ale często słyszę ,że z dachówkami jak z proszkami,kawami,samochodami itd. są dla "tych " z zachodu i dla "tych" ze wschdu.Pokazano mi dachówki Koramic produkowane w Niemczech no tak różnica niesamowita i stwierdzam,że to mozna położyc na dachu i tylko to ! Troche więcej kosztuje ale róznice cenowe niewielkie a jakościowe bardzo duze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 18.10.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 A najlepsze jest to że niemal pół Polski ma tego Koramica a jak ostrzegałem to znawcy chcieli mnie niemal ubić teraz to ja się z Was pośmieję promocyjni naiwniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 18.10.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 A najlepsze jest to że niemal pół Polski ma tego Koramica a jak ostrzegałem to znawcy chcieli mnie niemal ubić teraz to ja się z Was pośmieję promocyjni naiwniacy No to się śmiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2006 19.10.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 to jest to jak budować to raz a dobrze.Nie rozumiem tyle złego pisze się tu o różnych producentach a ich towar i tak jest kupowany na pniu bo tani i nikogo nie dziwi skąd taka cena . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts