kropi 19.10.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Przed Koramikiem ostrzegali mnie też "moi" dekarze, zdarzyło się kilka serii totalnie niedopasowanych. Co do Tondachu to sama dachówka jest b. porządna i dopasowana, zamki elegancko pasują, problem jest jedynie z nietrzymaniem kolorów, co ni wpływa zasadniczo na funkcjonalność dachu... Tym nie mniej - lepiej położyć "drogi" beton niż "tanią" ceramikę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 20.10.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Kropi prosze zmień ten okropny emblemat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigi 20.10.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 A najlepsze jest to że niemal pół Polski ma tego Koramica a jak ostrzegałem to znawcy chcieli mnie niemal ubić teraz to ja się z Was pośmieję promocyjni naiwniacy Jezeli promocja wg Ciebie to 14% rabatu to nadal wesolego wieczoru. Sigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 20.10.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Sigi wyluzuj Ty nie kupiłeś ceramiki tylko wyrób ceramiko podobny a że występuje często w promocji więc ma go niemal pół Polski i tyle z tym rabatem to fakt mało dostałeś jak na jakość jaką to coś prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lazik 20.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Sigi wyluzuj Ty nie kupiłeś ceramiki tylko wyrób ceramiko podobny a że występuje często w promocji więc ma go niemal pół Polski i tyle z tym rabatem to fakt mało dostałeś jak na jakość jaką to coś prezentuje Mruknął zNAWCA z ponad 25 letnim ... tfu ... 30 letnim ... tfu (przecież minęło 2 dni) z 35 letnim doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 20.10.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Ciekawe jakie twoje doświadczenie oprócz wymordowania jednego marnego domku przez całe życie z promocyjnych materiałów oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lazik 20.10.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Ciekawe jakie twoje doświadczenie oprócz wymordowania jednego marnego domku przez całe życie z promocyjnych materiałów oczywiście W zimę są zawsze promocje i na wszystko. Warto więc myśleć a nie kupować w lato. Nawet marny domek jest warty myślenia inwestora bo durnych wykonawców jest po dziurki w nosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 20.10.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Zauważam tutaj pewne zjawisko otóż niemal zawsze gdy zabieram głos na forum to gwałtownie rośnie liczba wyświetleń właśnie tych tematów w których sie wypowiadam dziwne zjawisko nie prawdaż ? a może jednak w głębi duszy chcielibyście poznać zdanie kogoś kto nie cukruje i nie włazi żadnemu producentowi w dupę bo jest mu wszystko jedno co kto kupi a nie chwali to co się mu najlepiej robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wels 20.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 O rany! A my właśnie taką zamówiliśmy Czy nie można ich sprawdzić przed położeniem i ewentualnie zwrócić, czy to dopiero na dachu widać? wels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 21.10.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Kropi prosze zmień ten okropny emblemat... Na ten moment nie mam nic co lepiej oddawałoby stan mego umysłu - może po skończeniu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 22.10.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Kropi prosze zmień ten okropny emblemat... Na ten moment nie mam nic co lepiej oddawałoby stan mego umysłu - może po skończeniu budowy Nie wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 22.10.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Tak wyglada moj dach z dachowki firmy Wienerberger zakupionej w Firmie Seeger Dach. Dachowka wg stwierdzenia hurtowni i producenta spelnia wszelkie normy. Reklamacja odrzucona! Pozdrawiam i ku przestrodze innych forumowiczow umieszczam. Zobaczcie sami. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4823fe5ec35ea6da.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b0c545e4af1d8722.html witam dzieki za to info b.wazne szczegolnie ze nie wiem skad opnia ze kormaic jest tani skoro jego karpiowka kosztuje duzzzeee pieniadze , wzgeldem tego skresle sobie ta firme z lsity nie ma sesnu ryzykowac! pzodr zender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekarz 07.11.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 l-15 - niby pierwszy gatunek. ładna, ale: ponieważ źle układana w paletach - na każdej jest jakiś felerek - odprysk, a antracytowej angoby do zamalowania - nie ma. na reklamację czeka się ze dwa miesiące. WIELKIE ZASTRZEŻENIA TO TEJ FIRMY KORAMIC, WIENERBERGER - PRZEREKLAMOWANA JAKOŚĆ. spotkałam sie również ze stropem gęstożebrowym, ale to opiszę w innym poście. Dachówka Koramik jest to jedna z lepszych dachówek jakie kładłem.W niemczech jest to najczęsciej stosowana dachówka ceramiczna.Roben sie totalnie chowa jest bardzo zle wypalony i krzywy.Jesli zas chodzi o reklamacje to zależy od dostawcy Ty widocznie zle trafiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Świerzak 07.11.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 poczytaj moje wczesniejsze posty.. kilka jest na temat dachówki Koramic która to miałem NIEprzyjemność gościć na placu budowy.. teraz rupp w tej samej cenie czeka na wjazd tylko przeschnie błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 07.11.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Koramic to jedna z lepszych dachówek ? zgoda ale tylko ta produkowana na rynek niemiecki krajowa nadaje się na utwardzenie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.01.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Wczoraj stałam sie posiadaczką pięknej dachóweczki Koramic E32 czerwona angoba, podobno E 32 lepsza od L15... jakiś czas wahałam się którą wybrać. Czy ktoś z Was ma E32 dłużej na dachu i jest nadal zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.01.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Ponawiam pytanie do posiadaczy E32 lub znających sie na tej materii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demex 30.01.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Super ja kupiłem L15. Ty jak piszesz E32. To juz po obiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 21.04.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Ponieważ dachówki również zaczyna brakować zacząłem się zastanawiać nad dachówką Koramic z Wienerbergera ale w dwóch hurtowniach na trzy usłyszałem że nie handlują bo mieli dużo reklamcji, Dachówki nie trzymały wymiarów -- nie składały się czy jakoś tak Jakie macie doświadczenia z dachówką Koramic? Szkoda na nią czasu lepiej szukać inną bo raczej jest dostępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 21.04.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 ups...... drugi raz wysłałem to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts