Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

cena za punkt

Megabajt2004

Recommended Posts

40zł za punkt to jakaś śmiesznie niska cena.

A ze sklepem, to lepiej jak dobrze żyje wykonawca, nie klient. Wtedy vatu jest tylko 7% na całość inwestycji. Jak jest uczciwy, to da klientowi lepsze ceny niżsam dostanie w najlepszym sklepie.

Przykład:

od oficjalnego cennika purmo, mam w jednym sklepie 40% rabatu. W/g mnie to bardzo dużo. Na te same grzejniki, wykonawca dał mi jeszcze niższą cenę. A za darmo ich przecież też nie woził. :roll:

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no co za malo facet poprostu juz nie ma firmy robi sobie na lewo wszystko sam jezdi maluszkiem starym a nie mercedesem do sklepu a do klijeta innym poprostu nie zdziera nie zaslania sie podatkami i tym ze zona na karaiby chce jechac robi tylko w miedzi lub ocynku nieufa nowoscia bo sam by sie musial ich uczyc woli zostac przy starym sprawdzonym gdzie sie dobze czuje czasem warto poszukac kogos dobrego z duzym doswiadczeniem i lazic za nim zeby cos zrobil ale jak juz zrobi to taniej mam tez stolaza ktory juz nie pracuje zawodowo ale lubi to co robi i grosze bieze za obrobke materjalu czasem sie zastanawiam czy jak zaplaci za prad to cos mu dla siebie zostanie no ale to juz jego klopot najlepsi fachowcy to pasjonaci w swoim fachu pozdrawiam