WPaweł 29.09.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 40zł za punkt to jakaś śmiesznie niska cena. A ze sklepem, to lepiej jak dobrze żyje wykonawca, nie klient. Wtedy vatu jest tylko 7% na całość inwestycji. Jak jest uczciwy, to da klientowi lepsze ceny niżsam dostanie w najlepszym sklepie. Przykład: od oficjalnego cennika purmo, mam w jednym sklepie 40% rabatu. W/g mnie to bardzo dużo. Na te same grzejniki, wykonawca dał mi jeszcze niższą cenę. A za darmo ich przecież też nie woził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 30.09.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 40 za punkt nie ukrywam jestem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 30.09.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 no co za malo facet poprostu juz nie ma firmy robi sobie na lewo wszystko sam jezdi maluszkiem starym a nie mercedesem do sklepu a do klijeta innym poprostu nie zdziera nie zaslania sie podatkami i tym ze zona na karaiby chce jechac robi tylko w miedzi lub ocynku nieufa nowoscia bo sam by sie musial ich uczyc woli zostac przy starym sprawdzonym gdzie sie dobze czuje czasem warto poszukac kogos dobrego z duzym doswiadczeniem i lazic za nim zeby cos zrobil ale jak juz zrobi to taniej mam tez stolaza ktory juz nie pracuje zawodowo ale lubi to co robi i grosze bieze za obrobke materjalu czasem sie zastanawiam czy jak zaplaci za prad to cos mu dla siebie zostanie no ale to juz jego klopot najlepsi fachowcy to pasjonaci w swoim fachu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 03.10.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 To niemoralne tak wykorzystywać majstrów. Trzeba by nawet zadać pytanie księdzu czy aby to nie grzech. A wtedy taki tani fachowiec już by się nie opłacał bo czym jest kilka stów wobec szczęścia niebiańskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts