gramm 14.04.2015 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam, mam małą zagwozdkę - planuję postawić ściankę działową i mam problem w temacie przymocowania dolnego profilu pod gk na posadzce. Problem wynika z tego, że nie za bardzo mogę w tej wylewce wiercić otwory pod kołki szybkiego montażu - ułożone jest ogrzewanie podłogowe. Pozostałe profile, te na ścianach i suficie będą standardowo osadzone kołkami. Tak więc mam pytanie, czy profil który będzie na podłodze może być przyklejony do podłoża? Np. takim klejem http://www.fixall.eu/fixall/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=39&lang=pl Sprawa oczyszczenia wylewki i zagruntowania przed klejeniem jest oczywista, tylko pytanie czy to się będzie trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 14.04.2015 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Ja taki problem rozwiązałem inaczej do posadzki przykleiłem na klej do płytek elastyczny cegły, docięte do szerokości konstrukcji. Jak klej związał został zakotwiony profil U. Płyty g-k schodzą do podłogi chowając cegłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gramm 14.04.2015 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Też fajny pomysł - dzięki za sugestie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts