zolf68 14.04.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Jak uzyskać efekt betonu płukanego . Mam formę do betonu i chciałbym odlać samemu kilka donic . Jak uzyskać efekt w którym kruszywo jest na wierzchu tak jak np na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 14.04.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Jak uzyskać efekt betonu płukanego . Mam formę do betonu i chciałbym odlać samemu kilka donic . Jak uzyskać efekt w którym kruszywo jest na wierzchu tak jak np na zdjeciu [ATTACH=CONFIG]313056[/ATTACH] Aby był taki efekt tylko http://www.betomax.pl/pl/home/produkty-3-2/chemia-do-betonu/dezaktywatory Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolf68 14.04.2015 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 czy w takim wypadku musze cala donice zalac betonem z kruszywem ozdobnym ? Chodzi mi o to ze w takim wypadku koszt takiej donicy własnej roboty jest zdecydowanie wiekszy . Dla formy kostki itp to ok bo mozna wlac jedna warstwe potem druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 14.04.2015 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 czy w takim wypadku musze cala donice zalac betonem z kruszywem ozdobnym ? Chodzi mi o to ze w takim wypadku koszt takiej donicy własnej roboty jest zdecydowanie wiekszy . Dla formy kostki itp to ok bo mozna wlac jedna warstwe potem druga Koszt nieprzemysłowy jest zawsze droższy, i tu trzeba to przewidzieć. Widziałem kiedyś taką formę, którą zalewało się w dwóch warstwach Donica w donicy , po ok 3-4 godzinach usuwało się jedną przekładkę by warstwy się połączyły jednak szlachetniejszy materiał był w tej zewnętrznej formie i on był płukany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolf68 15.04.2015 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Koszt nieprzemysłowy jest zawsze droższy, i tu trzeba to przewidzieć. Widziałem kiedyś taką formę, którą zalewało się w dwóch warstwach Donica w donicy , po ok 3-4 godzinach usuwało się jedną przekładkę by warstwy się połączyły jednak szlachetniejszy materiał był w tej zewnętrznej formie i on był płukany. A w przemysłowej produkcji to w jaki sposób oni to pokrywają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 15.04.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 A w przemysłowej produkcji to w jaki sposób oni to pokrywają ? Tak jak tynkiem natryskowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts