jaskow 14.04.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam Za chwilę zabieram się za ocieplanie domu. I teraz mam pytanie. Pod oknami mam dorzucone poszerzenia PCV. Okna są ładnie zlicowane z murem natomiast poszerzenia są trochę węższe i dlatego też bardziej schowane w mur. Pod styropian chcę założyć listwy startowe. Niestety pod okna raczej się nie da, bo listwy do poszerzenia chyba nie przykręcę. Czy ktoś z was już przerabiał ten temat? Jak wykonać poprawnie ocieplenie pod oknem. Dorzucam dwie fotki, by było wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strusp 15.04.2015 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Włóż pod takie okna pasek styropianu ekstudowanego. Wtedy będziesz mógł przykręcić listwę. Listwy startowej pod tarasowym nie potrzeba, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskow 15.04.2015 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts