magda1984 14.04.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam, czy ktoś może polecić jakąś firme zajmującą się sprzedażą i montażem okien - profil Veka Alphaline 90 (Vetrex) z okolic Sulejówka, albo ogólnie z woj. mazowieckiego ? Z góry dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopowa 29.05.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Hej! Ja też z mazowieckiego i znalazłam firmę z Radomia która ma okna na Vece od firmy produkującej okna z Białegostoku. Szukam opinii o nich. Okna wycenili mi dość tanio, ale boje się czy np. profile nie będą żółknąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.05.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Hej! Ja też z mazowieckiego i znalazłam firmę z Radomia która ma okna na Vece od firmy produkującej okna z Białegostoku. Szukam opinii o nich. Okna wycenili mi dość tanio, ale boje się czy np. profile nie będą żółknąć ? To zapytaj o tą konkretną firmę, a nie takie ogóły, bo na razie to ja widzę że łatwo wpadasz w panikę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 29.05.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Hej! Ja też z mazowieckiego i znalazłam firmę z Radomia która ma okna na Vece od firmy produkującej okna z Białegostoku. Szukam opinii o nich. Okna wycenili mi dość tanio, ale boje się czy np. profile nie będą żółknąć ? A ja zachodzę w głowę co wspólnego ze sobą mają lokalizacja firmy produkującej na Vece, opinia rynku o tej firmie, zaproponowana cena i żółknięcie profili? Ktoś wie? Uważa Pani, że firma z Podlasia produkuje okna na "innej" Vece niż firma z Małopolski lub Pomorza? Veka ta sama tylko okna inne:-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopowa 05.06.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 T12345T tu mnie masz! Napisałam jak blondynka bez zastanowienia. finlandia ta firma to Witaż. Cena za pakiet 3 szybowy jest bardzo przyjemna, ale nie mogę znaleźć w miarę świeżych opini. Niestety te starsze nie są zbyt pochlebne, ale większość narzekała właśniena profile. Nie wiem może kiedyś robili na innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts