cyprinus 14.04.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Muszę sprzedać mieszkanie w Warszawie. Mieszkam na Dolnym Śląsku, więc skazany jestem na pomoc agencji. Przeglądając internet osiągnąłem stan zamętu. Jest sporo opinii negatywnych adresowanych do prawie wszystkich biur, którymi się zainteresowałem. Macie coś godnego polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertPolanski 16.05.2016 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Ja też nie korzystałem z biura pośrednictwa, ale jakbym kiedyś musiał to właśnie z tego biura bym skorzystał. Same dobre opinie wśród znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal334 26.01.2018 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Muszę sprzedać mieszkanie w Warszawie. Mieszkam na Dolnym Śląsku, więc skazany jestem na pomoc agencji. Przeglądając internet osiągnąłem stan zamętu. Jest sporo opinii negatywnych adresowanych do prawie wszystkich biur, którymi się zainteresowałem. Macie coś godnego polecenia ? Omijajcie agencje Dobre Nieruchomości Karolina Lorens ul. Techniczna 3,05-505 Piaseczno!!! Co za wredna baba!!! Chyba ze chcecie by zakup lub sprzedaz zmienil sie w koszmar!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts