marianoitaliano4 14.04.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 witammam do pomalowania drewno egzotyczne tek oraz eukaliptus. Wczesniej przez dwa sezony stosowałem olej. Raz nawet przeszlifowałem powierzchnię ale nawet zastosowany olej lekko barwiący nie przynosi efektu. Dodam ze sa to meble ogrodowe. Zestaw wygląda beznadziejnie, liczne przebarwienia na poziomych powierzchniach, znowu te pionowe nie wyglądają tak źle - z tego powodu mam problem z uzyskaniem jednolitego koloru na calym meblu. Proszę o porady. Stosować jakąś lakirobejcę? Wsiąknie w takie drewno? Miał ktoś podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marianoitaliano4 18.04.2015 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Grad pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts