JacksonD 14.04.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam. Mam ostatnio taki problem, że jakiegokolwiek paska zębatego bym nie kupił, każdy bardzo szybko się niszczy... Jaka może być tego przyczyna? macie może na to jakąś radę? Tutaj jest opisany pasek zębaty, ale nie znalazłem odpowiedzi... Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez JacksonD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 14.04.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam. Mam ostatnio taki problem, że jakiegokolwiek paska zębatego bym nie kupił, każdy bardzo szybko się niszczy... Jaka może być tego przyczyna? macie może na to jakąś radę? w czym?może uszkodzone koło zębate - a nie wina paska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 24.06.2015 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Powtórzę pytanie: W CZYM W samochodzie, kosiarce czy innym typowym urządzeniu? A może to jakieś urządzenie twojej "produkcji"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 26.06.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Powtórzę pytanie: W CZYM W samochodzie, kosiarce czy innym typowym urządzeniu? A może to jakieś urządzenie twojej "produkcji"?? Oj w niczym, zresztą czy to ważne. Pretekst do wstawienia linka reklamowego był? Był. I o to chodziło. Chwilę powisiał, cel osiągnięty, potem post został zedytowany i link który prowadził do reklamowanej strony teraz prowadzi z powrotem do tego wątku. A JacksonD pożeglował hen w otchłanie internetu spamować na innych forach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts