Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gdy 4 lutego 2012 roku dowiaduje się, że zostanę mamą, jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie.

Kocham zakupy więc od razu zaczynam kompletować wyprawkę. Najtrudniejszym jej elementem okazuje się wózek. Poszukiwania rozpoczynam od wizyty w sklepie. Już na wejściu poraża mnie ogromna rozbieżność cenowa, te które najbardziej mnie zachwycają są bardzo drogie. Te tańsze dalekie od jakości. Pada pomysł – a może wózek używany?

Jeżdżę po komisach i omal nie zmieniam zdania. Każdy wózek jest brudny, poszarzały, często uszkodzony, niekompletny. Wszystkie sprawiają wrażenie

strasznie starych. Szukam więc w Internecie, sprawdzam opinie, co warto kupić. Ponad 40 000 ogłoszeń (!). Jak z tej masy wybrać ten wymarzony? Czytam na forum: „zostałam oszukana” i kolejny post w tym temacie, i jeszcze jeden... Okazuje się, że wózki dziecięce to ulubiony przedmiot oszustów. Ten wymarzony jest na drugim końcu Polski. Boję się zakupu na odległość. Termin się zbliża więc kupuję w swoim mieście wózek dość przypadkowy.

Można wybrać wózek nie do końca spełniający nasze oczekiwania, można przymknąć oko na to, że jest on zaniedbany i zapuszczony, można podjąć

ryzyko, że można zostać oszukanym, ale po co?

Stąd też w mojej głowie zrodziła się myśl by stworzyć pierwsze takie miejsce w Internecie gdzie będzie możliwość wyboru wózka markowego, w idealnym

stanie, pachnącego świeżością, z możliwością zwrotu gdy się w nim nie zakocham, takie miejsce gdzie w końcu zakup wózka dziecięcego używanego

będzie w 100% bezpieczny.

Wózki stały się dużą częścią mojego życia. Stały się moją pasją. Ogrom ich rodzajów został szczegółowo przetestowany przez moje dzieci.

Teraz już wiem, który wózek się sprawdzi. Tą wiedzą pragnę podzielić się z Wami.

Tak właśnie powstała marka Brand Stroller Outlet

Wózki używane lecz w stanie jak nowe - http://www.brandstroller.eu

Zapraszamy