Mamcia 27.06.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Ludkowie mili podsuncie mi jakieś namiary na projekty małych (j. 90-120 m2) chałupek , ale koniecznie na tereny ze spadkiem wysokości na działce (na skarpie- to dla mojej żony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 28.06.2004 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 poszukaj tutaj:http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=9462&highlight=linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamcia 02.07.2004 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 To miejsce to już zwiedziłem, zwiedziłem w internecie chyba wszystkie wiodące "stajnie" architektoniczne i nic na razie mi nie pasuje na teren, gdzie od jednej strony na być widoczny mały domek z użytkowym poddaszem a od drugiej "użytkowa oficyna" w piwnicy z garażem, gdzieś z któregoś boku wyjście po schodkach na taras itp. badziewia Czy Ktoś z was widział coś podobnego, a może macie pomysł który inny projekt nadawał by się do takiej adaptacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 04.07.2004 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 zwiedziłem w internecie chyba wszystkie wiodące "stajnie" architektoniczne i nic na razie mi nie pasuje na teren Poszukaj w mniej wiodących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 09.07.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Pytanie co to jest małe, zobacz w mojej ulobionej stajni GRAŃ http://www.archeton.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 09.07.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Przepraszam za ciepło i burza Grań jest więkasza 130 m2 netto a IWA ta sama stajnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamcia 12.07.2004 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 No dobra . Zapytam inaczej czy ktoś buduje mały dom (do 120 m2) na terenie ze spadkiem i do tego celu zaadoptował projekt gotowy przeznaczony na teren płaski? Jak to wygląda po przeprojektowaniu. Podajcie mi może łącza do jakichś fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts