firewall 26.09.2016 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 dla mnie wielkość to najważniejszy parametr http://www.clipartkid.com/images/295/11-thumb-up-smiley-free-cliparts-that-you-can-download-to-you-computer-kIvgxl-clipart.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beniek 28.09.2016 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Tak jak tu niektórzy piszą - telewizory LG będą praktycznie najlepszym wyborem. Sam jestem posiadaczem dwóch odbiorników, jeden mam już ponad rok, drugi od niedawna i jestem zadowolony. Ten drugi spełnia nawet Twoje wymagania, więc sprawdź go sobie lepiej. Chodzi o ten model http://www.opineo.pl/opinie-2184685-lg-42lm620s.html . Opinie o telewizorach LG są zazwyczaj pozytywne. Sam nie narzekam ani na obraz HD, ani na kolory. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raine 10.10.2016 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 (edytowane) Wielkość to nie najważniejszy parametr. Musisz też patrzeć na rozdzielczość. To ona decyduje o jakości obrazu. Sama wielkość nie wystarczy Edytowane 10 Października 2016 przez Raine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canrond 11.10.2016 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 dokłądnie, rozdzielczość jest bardziej istotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raine 17.10.2016 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Teraz jest moda na SmartTv, ale nie jestem przekonany czy telewizor musi mieć podłączenie z internetem, aby spełniał swoje funkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewerest 19.10.2016 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Pewnie nie musi, ale dla wielu ludzi jest to wygodne, na przykład jeśli oglądają coś w internecie. Mnie raczej nadal nie przekonują zagięte telewizory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emily54 24.10.2016 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 U nas się ine oglada w sumie telewizji, mamy telewizor tylko zeby puscic jakas muzyke, podpiac laptopa i obejrzec film:) jaka oszczednosc czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobgar 02.11.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Mamy Philipsa z Ambilight i jest rewelacyjny, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.11.2016 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 (edytowane) Mamy Philipsa z Ambilight i jest rewelacyjny, polecam Ambilight to skrót od "ambient lighting", czyli w wolnym tłumaczeniu "otaczającego oświetlenia". I właśnie tym jest technologia Philipsa - dodatkowym źródłem światła umieszczonym z tyłu telewizora. Ambilight - To nie ma nic wspólnego z jakością telewizora, jego obrazu, dźwięku czy obsługi. Edytowane 2 Listopada 2016 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiekd 02.11.2016 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 ale ma bardzo dużo wspólnego z odbiorem i komfortem oglądania, szczególnie w ciemnym pomieszczeniu. Mam od paru lat i jeśli (kiedy) mój aktualny model wyzionie ducha wiem, że następny też będzie miał ambilight bo to się po prostu świetnie ogląda i nie męczy oczu tak bardzo jak inne telewizory. Natomiast można kupić zarówno badziewie jak i super sprzęt z logiem dowolnej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.11.2016 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Komfort ok ale jakość obrazu to coś innego.Masz rację: nawet w dobrej firmie można kupić badziewie i to model "obok" bardzo dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 02.11.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 co nie kupicie to za 1-2 lat będzie to już zabytek i dlatego zbytniej wagi bym do tego nie przykładał , ale smart musi być i chyba wszystkie to już mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.11.2016 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 co nie kupicie to za 1-2 lat będzie to już zabytek i dlatego zbytniej wagi bym do tego nie przykładał , ale smart musi być i chyba wszystkie to już mają Nie masz racji z tym zabytkiem. Co w takim telewizorze starzeje się tak nagle? Komórkę też wymieniasz co 1-2 lata bo to zabytek? Kupuje to co na dzień zakupu jest dobre i nie myślę, że za pół roku wchodzi nowa technologia. "smart musi być" - dlaczego musi być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 03.11.2016 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 co nie kupicie to za 1-2 lat będzie to już zabytek i dlatego zbytniej wagi bym do tego nie przykładał , ale smart musi być i chyba wszystkie to już mają Większej bzdury nie mogłeś już wymyślić? Mam telewizor LCD Philips, nawet nie full HD tylko HD Ready, działa już 11 lat. A te smart TV to w czym niby są lepsze. Z TV jest jak z samochodami - im mniej bajerów tym żywotniejszy i mniej podatny na awarie sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 03.11.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Większej bzdury nie mogłeś już wymyślić? Mam telewizor LCD Philips, nawet nie full HD tylko HD Ready, działa już 11 lat. A te smart TV to w czym niby są lepsze. Z TV jest jak z samochodami - im mniej bajerów tym żywotniejszy i mniej podatny na awarie sprzęt. to że jak weszły pierwsze plazmy panasonica to ja pierwszy musiałem mieć ale co z tego jak za rok weszły nowe z okrojonym smart ale z odtwarzaniem oraz nagrywaniem filmów z usb , obecny to też najnowszy 3 lata temu samsung oled , fajny bajer ale to już zabytek bo nowsze maja trzy miliony hertzów wiecej 4K i inne bzdety , a smart to fajna rzecz bo nie muszę siedzieć w kompie aby youtuba zerknąć czy tam baba jakieś serialiki przeoczone na ipli czy kilku innych platformach zobaczy , sport ,box , sporo tego tam jest , wart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 03.11.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 to że jak weszły pierwsze plazmy panasonica to ja pierwszy musiałem mieć ale co z tego jak za rok weszły nowe z okrojonym smart ale z odtwarzaniem oraz nagrywaniem filmów z usb , obecny to też najnowszy 3 lata temu samsung oled , fajny bajer ale to już zabytek bo nowsze maja trzy miliony hertzów wiecej 4K i inne bzdety , a smart to fajna rzecz bo nie muszę siedzieć w kompie aby youtuba zerknąć czy tam baba jakieś serialiki przeoczone na ipli czy kilku innych platformach zobaczy , sport ,box , sporo tego tam jest , wart Kolejna ofiara smartfonizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 04.11.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Kolejna ofiara smartfonizacji. e tam smartfony mnie nie interesują , obecny LG ma już chyba ze 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPoter 07.11.2016 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Fajnie jest mieć smart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts