nela29 17.04.2015 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Dzień dobry, Poszukuję dobrego architekta zieleni który w Wesołej zrobi mi raj Poleci ktoś kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karinso 20.05.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Hej, ja jeszcze nie doczekałam się swojego kąta do projektowania, ale brat korzystał z pomocy architektów z firmy 4maProjekt. Mają kilka pakietów, więc można sobie dobrać interesujący nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcio83 17.10.2015 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Dzień dobry, Poszukuję dobrego architekta zieleni który w Wesołej zrobi mi raj Poleci ktoś kogoś? Jeżeli to jeszcze aktualne: Mogę polecić Zbigniewa Zalewskiego. Naprawdę zna się na rzeczy. Dokładny, staranny, pomyśli o wszystkim . Perfekcjonista co może być zaletą, a dla innych wadą Ale można się dogadać. Tel.515-27-27-32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts