kprusak 17.04.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam serdecznie użytkowników i administrację. Mam kłopot ze znalezieniem chromowanych śrubunków do bateri AXON hansgrohe, które montuje się inaczej niż w standardowych mediach, czyli nie do baterii. Te montuje się do ściany i do nich dokręca się baterię. Gwint lewy, zewnętrzny 27mm, czyli chyba calowy. Baterię tą kupiłem z 8 lat temu, śrubunki się zgubiły przy przeprowadzce, nie wiem gdzie mogę je dostać. Najlepiej by było gdyby można było kupić wysyłkowo, lub jeśli nie to w okolicach Stramnic woj wielkopolskie. Tam mieszka mój znajomy, który często jeździ do Holandii, i mógłby mi kupić. Mieszkam w Holandii i przeszukałem wszystkie sieciowe markety budowlane typu obi Hornach itp. Szkoda że z tym taki kłopot, bateria ta kosztuje nie mało, a teraz kiedy zamierzam zdemontować brodzik i zamontować wannę, ta bateria była by jak znalazł. Poniżej wkleję zdjęcia jak wygląda i liczę na pomoc specjalistów. Dziękuję bardzo. Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez kprusak Chciałem dodać kolejne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 17.04.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Uderz bezpośrednio do producenta przez autoryzowanego sprzedawcę w swojej okolicy i po prostu zamów te elementy. Będzie pewnie drogo, ale szczerze mówiąc nie widzę innej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kprusak 28.04.2015 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Idąc za radą zwróciłem się do dystrybutora grohe. Śrubunki/krzywki zostały już zamówione za 143zł bez przesyłki, czas realizacji trochę długi 4 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.04.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Jezusie... cenią się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts