piotr5678 19.04.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Witam wszystkich na forum , jestem na etapie "zamykania" domuPoszukuję dobrych solidnych drzwi drewnianych Czy możecie coś doradzić ? Ja cały czas przeglądam oferty i strony ale nic nie widzę ciekawego, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.04.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Opis Twoich potrzeb jest zbliżony do standardu, więc może tu znajdziesz cenne wskazówki: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?37653-DRZWI-ZEWN%C4%98TRZNE-jakie-wybra%C4%87-W%C4%85tek-zbiorczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serenada77 20.04.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Czy przeglądałeś stronę MODEROWANO Ja ostatnio szukałam drzwi zewnętrznych do mieszkania siostry i byłam mile zaskoczona asortymentem. Wyglądają na bardzo solidne no i są ładne na co ja, jako kobieta zwracam dużą uwagę. Siostra jeszcze się nie zdecydowała na zakup ale ja w najbliższym czasie mam zamiar też wymienić Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez finlandia Reklama na forum jest płatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 25.04.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Doorsy robią niegłupie drzwi, choć notorycznie lubią opadać na zawiasach. Nie wiem czy to specyfika drewna u nich czy takie mają zawiasy???Inna lubiana przeze mnie firma to K&P. Drzwi na prawdę bardzo dobrej jakości. Jak każdy czasem coś mogą schrzanić ale szybko się rekompensują i w 99% przypadków jest to firma która chce rozmawiać z Klientem i nie boi się brać na siebie odpowiedzialności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.04.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Mówisz że Doorsy opadają? A jak to się objawia? Strona zamkowa obciera o próg (zmierzyłbym wtedy przekątne) ? czy ogólnie, całość opada prostopadle? KP - kilkanaście lat temu, kiedy dominowały ozdoby "filągowe" mieli z tym problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2905 25.04.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 .. Inna lubiana przeze mnie firma to K&P. .... k&P istnieje? bo weszłem z ciekawości na ich stronę a tam firma w upadlosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.04.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Upadłość nie oznacza od razu zamknięcia zakładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr5678 25.04.2015 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam ponownie Panowie i Panie Przeglądałem ostatnio bardzo dużo różnych stron, i natrafiłem na firme z racji tego że jestem czasami na trasie warszawa-kielce pojechałem do ich biura drzwi mnie poprostu "oczarowały" Zrobiłem zdjęcia i z żoną postanowiłem że podjedziemy tam i coś wybierzemy, ale przedtem jeszcze chciałem zapytać czy ktoś może słyszał o tej firmie oraz jak sprawują się ich drzwi Pozdrawiam Edytowane 24 Czerwca 2015 przez finlandia reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 25.04.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 https://pl-pl.facebook.com/domino.drzwi oni też mają ciekawe i solidne drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 27.04.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Jak pójdzie pod młotek to pewnikiem już nic nie zostanie. Póki co zamówienia były realizowane - ostatnią dostawę od nich miałem właśnie jakoś końcem lutego. Dla mnie wielka szkoda, bo lubiłem ich drzwi. Jak widać stalówki co raz częściej się sprzedają z racji ceny i stosunku cena-jakość. Dla drewna moim zdaniem jest trochę mało alternatyw w tańszej półce (mowa oczywiście o czymś co da radę zamontować tak aby spełniało swoją funkcję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr5678 29.04.2015 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam Panowie Dziękuje za pomoc Ostatecznie zamówiłem drzwi dębowe w firmie Mam je od wczoraj, oni mi je także zamontowali. Polecam naprawdę!! Edytowane 24 Czerwca 2015 przez finlandia Reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr5678 02.05.2015 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Zamieszczam zdjęcie tych drzwi ) pozdrawiam :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.06.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Niestety, ale jako moderator muszę zamknąć temat, bo nasz internauta poszukujący drzwi już parę lat temu był tu z takim samym "problemem". Najwyraźniej kupione wtedy drzwi okazały się lipne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 27.06.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Jakie "lipne" ... przecież kolega wyraźnie pisze że "dębowe" kupił. P.S. Fin ... musimy otworzyć manufakturę drzwi o nazwie "SPAM". Każdy kto będzie reklamował jakąś firmę dostanie od Ciebie bana i nazwa firmy zostanie zmieniona na hasło: Dzięki temu będzie to najpopularniejsza marka drzwiowa na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 27.06.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Hehe, tak już 2-3 lata temu reklamował się szeroko na forach, ale chyba wyszła duża lipa, bo zmienił markę na :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 28.06.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Mówisz że Doorsy opadają? A jak to się objawia? Strona zamkowa obciera o próg (zmierzyłbym wtedy przekątne) ? czy ogólnie, całość opada prostopadle? KP - kilkanaście lat temu, kiedy dominowały ozdoby "filągowe" mieli z tym problemy. Dopiero teraz zauważyłem co pisałeś. Tak - strona zamkowa tylko haczy o próg i lekko ociera o dostawkę (górną częścią strony zamkowej oczywiście). Przekątne i cała reszta jest OK. Po prostu wydaje mi się, że drewno bardzo mocno pracuje w tym konkretnym miejscu montażu. Duże wahania temperatury i wilgotności są. Zawiasy w gniazdach osadzone są też OK. Serwis wzywany 2 razy ale nic nie poradzili mądrego, bo przyjrzeli się drzwiom i wg nich wszystko jest OK. Dla mnie też są OK ale nie wiem czemu opadają aż tak szybko. Dodam, że jest tam dość sporo szkła, które swoje waży. Drzwi 3 częściowe (ślepak przeszklony, czynne 90ki, dostawka otwierana 40ka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts