dominikki 19.04.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 WitamMuszę wykopać dołki 40 x 40 cm głębokość 120 cm. pod betonowe słupki ogrodzeniowe. Macie może jakieś patenty jak to najłatwiej zrobić. Szpadlem do 50 cm to spoko. Ale głębiej idzie się zamęczyć. Macie jakieś doświadczenia w te klocki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 20.04.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Chyba najprościej wypożyczyć wiertnicę i po sprawie , możesz spalinową , będzie dużo szybciej . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 20.04.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Sa tez reczne swidry jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 22.04.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 W zeszłym roku robiłem dołki pod ogrodzenie panelowe ponad 65 szt.Wypożyczyłem standardową wiertnice spalinową w wypożyczalni- ale nie dawała rady.W końcu pożyczyłem od znajomego samoróbkę z silnika elektrycznego i potężnej przekładni i ta dopiero dała radę.To był sierpień i było bardzo sucho a najgorzej szło jak w pobliżu było drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts