Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

co zrobić z resztkami po budowie

Recommended Posts

Zastanawialiście się co zrobić z resztkami po budowie? jak ogarnąć teren gdy sił już brakuje? Ja niedawno skończyłem budować samodzielnie z ytonga 48 domek z garażem parterowy z poddaszem jeszcze nieużytkowym a jeszcze wykończenie elewacji a jestem już wykończony.

przez zimę wymyśliłem, że fajnie byłoby pozbyć się resztek po budowie i stworzyć coś na kształt giełdy wymiany, portalu ogłoszeniowego darmowego gdzie można by się tam ogłaszać a co za tym idzie pozbywać się resztek po budowie, a ktoś może sobie z tych resztek wybudować wiatę lub garaż za pół darmo lub za całe darmo :), w związku z tym pomysłem wykupiłem domenę

resztkipobudowie.pl

i postawiłem testowy portal na gotowym skrypcie i w związku z tym testem prosiłbym o pomoc w testowaniu darmowego serwisu z ogłoszeniami z resztkami po budowie pozdrawiam Marcin

Edytowane przez krowa krówka

wiekszość korzysta z olx i trudno będzie przebić popularność tej strony.

Ale pomysł jak najbardziej dobry oby trafił do dużej ilości osób :)

no właśnie próbowałem wystawiać Ytongi i kabel ziemny na olx ale tam nie ma takich kategorii

chciałem stworzyć portal gdzie byłyby tylko budowlane materiały po okazyjnej cenie a nawet za free

ktoś mogłby z tych resztek złożyć do kupy cały dom i znalzłby to w jednym miejscu