krowa krówka 20.04.2015 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Zastanawialiście się co zrobić z resztkami po budowie? jak ogarnąć teren gdy sił już brakuje? Ja niedawno skończyłem budować samodzielnie z ytonga 48 domek z garażem parterowy z poddaszem jeszcze nieużytkowym a jeszcze wykończenie elewacji a jestem już wykończony. przez zimę wymyśliłem, że fajnie byłoby pozbyć się resztek po budowie i stworzyć coś na kształt giełdy wymiany, portalu ogłoszeniowego darmowego gdzie można by się tam ogłaszać a co za tym idzie pozbywać się resztek po budowie, a ktoś może sobie z tych resztek wybudować wiatę lub garaż za pół darmo lub za całe darmo , w związku z tym pomysłem wykupiłem domenę resztkipobudowie.pl i postawiłem testowy portal na gotowym skrypcie i w związku z tym testem prosiłbym o pomoc w testowaniu darmowego serwisu z ogłoszeniami z resztkami po budowie pozdrawiam Marcin Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez krowa krówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krowa krówka 20.04.2015 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 jakie można dodać kategorie? co jeszcze zostaje Wam po budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 20.04.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 jakie można dodać kategorie? co jeszcze zostaje Wam po budowie? pomysl moze nie glupi, ale co juz tam robi ogloszenie na samochod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krowa krówka 20.04.2015 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 t0o strona testowa chciałem zobaczyć jak się będą wyświetlały zdjęcia teraz chcę ustalić jakie będą najsensowniejsze kategorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krowa krówka 20.04.2015 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 już nie ma samochodu ale taki samochód na budowe to potrzebny jest:) amerykański żuk z 1968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil2k3 20.04.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) wiekszość korzysta z olx i trudno będzie przebić popularność tej strony. Ale pomysł jak najbardziej dobry oby trafił do dużej ilości osób Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez kamil2k3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krowa krówka 20.04.2015 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 wiekszość korzysta z olx i trudno będzie przebić popularność tej strony. Ale pomysł jak najbardziej dobry oby trafił do dużej ilości osób no właśnie próbowałem wystawiać Ytongi i kabel ziemny na olx ale tam nie ma takich kategorii chciałem stworzyć portal gdzie byłyby tylko budowlane materiały po okazyjnej cenie a nawet za free ktoś mogłby z tych resztek złożyć do kupy cały dom i znalzłby to w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krowa krówka 20.04.2015 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 wiem, że będzie mi ciężko samemu rozreklamować taki portal no ale próbuję może ktoś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts