jaqb23 20.04.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Witam, mam nadzieję, że ktoś poratuje. Planujemy z żoną mały remont piwnicy i pojawił się pewien problem. Chcemy wymienić drzwi, ale niestety mają one nietypową wysokość (stare budownictwo...). Wynosi ona 175 cm na 80 cm szerokości. Myśleliśmy nad kupnem gotowych drzwi i skróceniem ich, ale wydaje mi się, że wtedy klamka będzie sporo za nisko :/ Rozglądaliśmy się w okolicy za jakąś firmą, która zajmuje się czymś takim, ale ceny mają kosmiczne więc chyba ta opcja odpada... Macie pomysł na jakieś inne rozwiązanie? W ostateczności polecacie kogoś kto wykonuje takie zlecenia w miarę przystępnej cenie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika23 22.04.2015 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie sprecyzowałeś z czego mają być te drzwi. Drewniane, stalowe? Jesli drewniane to może zapytaj u stolarza czy nie zrobił by czegoś takiego, a jeśli druga opcja to polecam MODEROWANO Mam u siebie już dwa lata i złego słowa nie powiem. Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez finlandia Reklama jest niezgodna z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 25.04.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Popytaj producentów drzwi stalowych. Nie każdy wzór można skracać lub raczej produkować na taką wysokość.Jeśli masz potrzebę montażu tak niskich drzwi to zaznacz producentowi to aby później klamka nie wyszła Ci na wysokości kolan. Inna opcja jak pisano wyżej - pogadaj ze stolarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts