kamglo06 20.04.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam. Mam następujący problem z dekarzem. Zainstalował rynnę koszową w dość dziwny i nie zrozumiały dla mnie sposób - na farmery. Obawiam się że za jakiś czas, pod wpływem ruchów samej blachy dojdzie do poluzowania wkrętów, a tym samym do wystąpienia przecieków. Proszę o opinię. Dodaje kilka zdjęć. Dodatkowo wątpliwa jest też estetyka wykonania samej obróbki. Wykonawca nie widzi tu problemu. Sprawa dosyć pilna. Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez kamglo06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eryk16 21.04.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Teraz to już po ptakach bo powkręcał. Estetyka niestety nie najlepsza a diabeł tkwi w szczegółach. Nie trzeba było dawać wkrętów. Można te sprawy inaczej rozwiązać. Mam dużą wątpliwość co do wypoziomowania tej połaci. Według mnie istnieje realne ryzyko przecieku (kosze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 25.04.2015 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 ...Wykonawca nie widzi tu problemu. Bo to nie jego dach. Jaka wiedza takie wykonanie. Farmerów nie żałował bo ma nawyki z blachodachówki. Wkręcanie farmerów w blachę koszową to dyletanctwo. Swoją drogą dobór rodzaju pokrycia do takiego dachu niezbyt szczęśliwy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SADH 25.04.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Ale zaszaleli chłopaki no poniosło ich totalnie, zaraz uzupełniam folder jak nie robic dachów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts