krzysiek9375 20.04.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Witam. Jakiś czas temu zauważyłem ciekawe zjawisko na swoim dachu (blacha). Chodzi o to, że wieczorkiem jak opada mgła to nad pomieszczeniami robią się mokre plamy. Niby nic dziwnego, ale na części dachu nad balkonem (loggią - z prawej) albo tam gdzie jest krawędź dachu jest sucho przez jakiś czas. Dopiero późnym wieczorem reszta dachu też się "poddaje" i cały jest mokry. Wydawać by się mogło, że tam gdzie są pokoje to ewentualnie powinno być sucho ze względu na przenikanie ciepła z pomieszczeń, co powinno skutkować wysuszaniem wody. Nad loggia natomiast powinno być mokro. Czy ktoś potrafi to wyjaśnić? Pozdrawiam i załączam fotkę. http://www.iv.pl/images/87838577272796060313.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JendrzejJawor 25.05.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Witam, zdjęcia mi nie odpala, ale z samego opisu jest to dość dziwne, nigdy nie widziałem takich "cudów" na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 27.05.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Mnie również zdjęcie nie działa, ja też pierwszo słysze o takich cudach, zamieszcz zdjęcie na innym serwisie to wtedy coś może zdziałamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JendrzejJawor 25.07.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Albo gdzieś dostał już odpowiedź, albo jakoś nie bardzo mu zależy skoro się nie odzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtko55 25.07.2015 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 No może gdzieś znalazł, bo nie widać żadnego ruchu z Jego strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JendrzejJawor 06.08.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 No to temat chyba zamknięty skoro brak tu reakcji osoby która go stworzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts