adam_p1 21.04.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 witam, w mieszkaniu poniemieckim mam 2 warstwy tapety + sypiący się tynk cementowo wapienny, chciałbym zerwac tapete i wyrownac sciane.Szukalem i znalazłem urządzenie rotomat 20 000, tyle ze nie wszystkie wypozyczalnie maja ten sprzet z tarczami sciernymi. Co mogę jeszcze zrobić ? dodam ze mieszkanie ma 3,3 wys. wiec skuwac tynk do zera jest problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UZOON75 21.04.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 W sprzedaży są płyny do usuwania tapet, przy pomocy których po namoczeniu tapety możesz ją usunąć przy pomocy szpachtelki.Po usunięciu całej tapety musiałbyś zagruntować tynk i go przeszpachlować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts