pstro 20.04.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 co myślicie o takim salonie? czego brakuje? a może czegoś jest za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.04.2015 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Przesadzony - zbyt pstro jest... No i jeśli w tv będzie inny program, kolorystyka pokoju nie będzie tak pasować... O butach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 21.04.2015 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Oj, zdecydowanie za duży chaos. Na podłodze to dywan czy płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 21.04.2015 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Fajne te szpilki........hahah a tak poważnie to jest zbyt biało-czarny,podłoga drewniana lepiej by wyglądała i bez tapety na ścianie,za dużo się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 21.04.2015 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 dziękuję za opinie na podłodze będą płytki w takim razie z czego zrezygnować? z płytek czy z tapety? to mieszkanie w bloku i salon nie jest za duży i do tego połączony z otwartą kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.04.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Jak wygląda kuchnia? Zostawiłabym tapetę - ją łatwiej szybko zmienić, zamalować - podłoga jest dużo bardziej wiążąca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 21.04.2015 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Jak wygląda kuchnia? Zostawiłabym tapetę - ją łatwiej szybko zmienić, zamalować - podłoga jest dużo bardziej wiążąca... kuchnia biała na wysoki połysk, barek wolnostojący czarny na wysoki połysk; kafle te same. jak będzie gotowa, to pokażę z płytkami słuszna uwaga dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 21.04.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja to bym zdecydowanie i z wzorzystej podłogi i z tapety zrezygnowała. Fajnie dobrane zdjęcia czy plakaty wystarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 21.04.2015 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja to bym zdecydowanie i z wzorzystej podłogi i z tapety zrezygnowała. Fajnie dobrane zdjęcia czy plakaty wystarczą. a mogłabyś podać linki do przykładowych motywów na plakaty? ze dwa, trzy, żeby zobaczyć, w którą stronę pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 21.04.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja uważam, że każdy lubi co innego i w tę stronę należy iść To ma być Twój salon więc rzuć sobie na ścianę to co lubisz! Ja osobiście mam ogromną galerię z rodzinnymi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 21.04.2015 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja uważam, że każdy lubi co innego i w tę stronę należy iść To ma być Twój salon więc rzuć sobie na ścianę to co lubisz! Ja osobiście mam ogromną galerię z rodzinnymi zdjęciami pomysł fajny, ale teściowa musiałaby wisieć w kotłowni, żeby także na ścianie nie siać fermentu w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masłoprojekt 21.04.2015 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Jak dla mnie jest prawie spoko, tylko to nigdy nie będzie tak wyglądać. Tak idealnie białe światło to chyba tylko w atelier fotografa, ciężko będzie uzyskać też tak czarne materiały. W ogóle mam wrażenie, że wyglądają one zbyt plastikowo - no ale to tylko wizualizacja. Zgadzam się z uwagami dotyczącymi podłogi, ale jeśli ta wstawka to nie będą płytki tylko dywan, to jeśli Tobie się podoba to bym robił - przy czym tapetę zrobiłbym taką bez kontrastu, i z wzorem idealnie powtarzającym to co na dywanie, lub odwrotnie lepiej tapetę zostawić, a dywan zrobić jasny, może z długim włosiem a'la futro. Na sofę nie polecam skóry, no i przydałaby się lżejsza ława, chyba że to jest taka rozkładana z której powstaje stół jadalniany, no i matowe płytki. W ogóle w macie będzie wyglądać to lepiej. Chętnie zobaczę zrealizowane wnętrze, zwłaszcza w dziennym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 22.04.2015 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 dzięki za opinie; Jak dla mnie jest prawie spoko, tylko to nigdy nie będzie tak wyglądać. Tak idealnie białe światło to chyba tylko w atelier fotografa, ciężko będzie uzyskać też tak czarne materiały. W ogóle mam wrażenie, że wyglądają one zbyt plastikowo - no ale to tylko wizualizacja. tak, to wizualizacja, co do kolorów masz rację; zakładam, że w rzeczywistości nie będzie tak sterylnie (ciepłe światło wpadające z zewnątrz - okno i taras to PD-ZACH); jednak większość materiałów ma być na wysoki połysk Zgadzam się z uwagami dotyczącymi podłogi, ale jeśli ta wstawka to nie będą płytki tylko dywan, to jeśli Tobie się podoba to bym robił - przy czym tapetę zrobiłbym taką bez kontrastu, i z wzorem idealnie powtarzającym to co na dywanie, lub odwrotnie lepiej tapetę zostawić, a dywan zrobić jasny, może z długim włosiem a'la futro. Na sofę nie polecam skóry, no i przydałaby się lżejsza ława, chyba że to jest taka rozkładana z której powstaje stół jadalniany, no i matowe płytki. W ogóle w macie będzie wyglądać to lepiej. Chętnie zobaczę zrealizowane wnętrze, zwłaszcza w dziennym świetle. podłoga to płytki; prawdopodobnie zostaną; niebawem pokaże tez wersję bez tapety; z ławą masz rację - tak, rozkładana; ona - wraz z żyrandolem ma - być "głównym" meblem w salonie, przyciągającym oko; mam zapewnienie o dostępu do wersji finalnej, więc jeśli właścicielka się zgodzi, to zaprezentujemy dlaczego nie dawać skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 22.04.2015 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Przesadzony - zbyt pstro jest... No i jeśli w tv będzie inny program, kolorystyka pokoju nie będzie tak pasować... O butach nie wspomnę oj tam, oj tam jak będzie inny program w tv to szybciutko wymieniasz szpile na inne i wszystko gra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredka007 22.04.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Uklad fajny ale bardzo gryza mi sie ze soba wzory tapeta-plytki pod stolikiem kawowym-obrazki. Zostawilabym jeden element wzorniczy, ten na ktorym najbardziej Wam zalezy. Wybralabym tez nizszy, bardziej kwadratowy stolik kawowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 22.04.2015 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Uklad fajny ale bardzo gryza mi sie ze soba wzory tapeta-plytki pod stolikiem kawowym-obrazki. Zostawilabym jeden element wzorniczy, ten na ktorym najbardziej Wam zalezy. Wybralabym tez nizszy, bardziej kwadratowy stolik kawowy. a może wersja ugrzeczniona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.04.2015 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 lepiej, luźniej A czemu nie pomyślicie o zwykłej sofie i fotelu? Byłoby wizualnie lżej i bardziej funkcjonalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 23.04.2015 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 lepiej, luźniej A czemu nie pomyślicie o zwykłej sofie i fotelu? Byłoby wizualnie lżej i bardziej funkcjonalnie... hmmm... dobre pytanie poproszę o czas do namysłu już wiem! bo narożnik już zamówiony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 23.04.2015 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 A po co ta cegła tam wciśnięta?!? A tak w ogole to rozumiem, że to nie jest Twój salon pstro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 23.04.2015 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 A po co ta cegła tam wciśnięta?!? A tak w ogole to rozumiem, że to nie jest Twój salon pstro? tak, to nie jest mój salon. Przekładam koncepcje siedzące w czyichś głowach na coś dla oczu - mniej, lub bardziej skutecznie Niemniej pozwala to czasem zaoszczędzić troszkę czasu i pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts